Un grup? Da, hai ca exista si la mine un grup care ma accepta si intelege, dar nu ma pot baza pe tot grupul...
E de ajuns un prieten bun, eu ma inteleg super bine cu vreo 3...
Nu stiu ce sa spun, e bine, vorbim despre orice, cum apar probleme ii sun sau ma suna
O sa te anunt cand o sa am. Deocamdata am doar un singur prieten care e si cel mai bun prieten, chiar daca niciodata nu ne-am cunoscut fata in fata.
Cred ca e bine nu stiu!
pai e bine sa stii ca ai prieteni sa iti tina partea sa te ajute cand te desprati si mai ales sa zic daca de face cineva de rusine zic si eu ceva rau iti iau partea
În opinia mea nu exista prieteni buni pe care te poți baza, fiecare dorește câte ceva de la tine, exista doar tovarăși de vorba. Singurul grup din viața ta în care ai încredere este familia ta, niciodată nu îți va dori raul.
Pot sa iti zic cum e sa iti pierzi cea mai buna prietena pentru ca te-ai dat la ea...te simti ca ultimul rahat de pe lumea asta, iti vine sa te dai cu capu de perete si chiar si dupa cativa ani inca te intrebi de ce naiba ai facut asta cand totul putea sa fie bine si frumos....toate fiind spuse, poti sa iti dai seama cat de importanta poate sa fie o persoana daca dupa cativa ani inca te urasti ca ai pierdut-o.
Depinde de ce activitati faceti. Eu spre exemplu sunt intr-un grup de 7 persoane pe care stiu ca ma pot baza, mai ales ca toti suntem si colegi de clasa. In caz ca apare ceva suntem unul pentru toti si toti pentru unul.
Alex_Constantin_1993 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: