| MelindaVictoria a întrebat:

Cum e sa fii adolescent si sa nu ai prieteni?

9 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Oribil. Nespus de dureros. Aiurea. Ca dracu. Imposibil. Greu. Urat.

| Pricked a răspuns:

Naspa.

| LetsPutASmileOnYourFace a răspuns:

Şti vorba aia:
" La ce îmi trebuie duşmani,cu prieteni ca ăştia? " happy.
Prefer să stau singur între patru pereţi cu coca-cola în mână şi uitândumă la American Horror Story decât să mai ies în lumea aia haină. Mă descopăr pe mine. Dar oricum,nu recomand asta nimănui, dacă poţi să găseşti prieteni adevăraţi, atunci fă-o, să fie cât mai mulţi şi cât de de-treabă, singurătatea îţi distruge în acelaş timp psihicul happy.

| neutrino a răspuns:

Trist.

| MDenisee a răspuns:

Foarte tare frate! fara stres, fara complicatii, fara certuri, fara probleme happy big grin

| Zerathull a răspuns:

Daca ai ajuns sa nu ai prieteni, probabil esti o persoana oribila din toate perspectivele, glumesc.Eu am renuntat la prieteni deoarece erau falsi, prefacuti, ipocriti care barfeau toata ziua pe toata lumea, poate chiar si pe mine.Acum am doi prieteni in care pot sa am incredere si stiu ca nu sunt ca ceilalati happy

| alleALLEaddaADDA a răspuns:

Adolescenta fara prieteni ar fi cea mai urata perioada. Foartee plictisitor. Eu una, daca nu as avea prieteni cred ca totul ar fi plictisitor, urat si foarte trist.

| MaryAlexx a răspuns:

E EXTRAORDINAR! In timpul asta in care esti singura te descopri pe tine, nu trebuie sa stai cu cineva pentru a te descoperi. Eu nu am avut niciun prieten pana acum si am o varsta la care multe fete isi numara palmaresul de baieti pe degete. N-am nevoie momentan de nimeni, ma simt bine asa! Nu spun ca nu trebuie sa iubesti, dar trebuie sa ai grija pe cine!

| MelindaVictoria explică (pentru MaryAlexx):

Dar eu ma refeream prieteni/amici nu iubit