anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e sa săruți pe cineva care are pierc in limba? E nașpa? Întreb deoarece vreau să-mi pun și eu

11 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Am eu de peste 10 ani, e marfawinking toti baietii au fost incantati laughing chiar foarte, pacat ca e cam seceta de ceva timp laughing
Pune-ti, ca poti scapa usor de el daca vrei in 2-3 ani si nu se vede cand vorbesti daca iti pui din ala clasic din otel nu cu bilute cu strasuri sau forforescente.

| Addaaa14061 a răspuns (pentru alina2k18):

Stiu ce zici ...in perioada asta a fost foarte seceta

| Mariaaa9999 a răspuns (pentru alina2k18):

Dar când săruți cu pierce-ul cum e? Cum trebuie sa săruți? Și ce înseamnă secetă? Ca nu prea știu atât de multe cuvinte in limba română laughing)

| alina2k18 a răspuns (pentru Mariaaa9999):

E super, saruti la fel, depinde cum iti place, mai pervers cu supt de limba etc laughing sau mai timidwinking
Seceta... adica greu de gasit un baiat valabil nu orice ratat satul de l@b@ rupt in chur laughing

| Addaaa14061 a răspuns:

Mie personal imi plac tipii cu pierc ...nu e deloc naspa

| Mariaaa9999 a răspuns (pentru Addaaa14061):

Dar la băieți le plac fetele cu pierc in limba? Sunt fată

| Addaaa14061 a răspuns (pentru Mariaaa9999):

Da si eu am ...si la inceput fac figuri,, cum sa te sarut ca fierul ala in limba'' chestii din astea dar dupa ce te saruta si vad intr-adevar cum este nu numai ca te saruta din nou dar majoritatea isi pun si ei ...adica asta s-a intamplat in cazul meu

| Mariaaa9999 a răspuns (pentru Addaaa14061):

Mulțumescc :*

| Reghqen a răspuns (pentru Mariaaa9999):

Asta este dilema ta, ce le place băiețiilor laughing
Îți găurești limba, apoi buricul, până te umplii și îți strici corpul fața de cum era la naștere, curat și pur. Majoritatea băiețiilor detestă piercingurile, cum detestă și tatuaje, accessoriile, iar altora băieți le plac. eu personal nu am purtat niciodată accessori, nu mi-am găurit niciodată corpul și nici nu mi-am desenat corpul cu tatuaje și așa voi rămâne, nu am de gând să îmi modific corpul doar pentru ca asta e moda în ziua de azi, să îți strici corpul.
Asta în general și în familia noastră, niciunu nu a purtat nimic, deoarece toți nu vedem rostul de a purta așa ceva, pe lângă faptul ca îmi imaginez ca cei care poartă ii deranjează atunci când poartă un ceas, iar la o brățară nu ii văd rostul, la fel cum la un lanțișor și inelele alea nasoale, cercei.
În fine asta e decizia la fiecare persoană, dacă ție îți plac poartă-le, dar sfatul meu este să fii tu însuți și să nu copiezi și să urmărești moda mereu, fii diferită, fii UNICA și nu te gândii la ce le place la ceilalți ci la ce îți place ție!

| alina2k18 a răspuns (pentru Reghqen):

Ho ma laughing a intrebat cum e pentru persoanele de au piercing, nu a intrebat daca sa-si puna sau nu laughing si sa ii dau tu acordul, stii tu ca isi pune peste tot? laughing
Ea intreba de mere si tu raspunzi de pere laughing
Jesus Christ
''pe lângă faptul ca îmi imaginez ca cei care poartă ii deranjează atunci când poartă un ceas''
De unde stii tu? laughing
Hai ca dau Rolexuwinking jos ca ma deranjeaza teribil laughing

| Reghqen a răspuns (pentru alina2k18):

A întrebat cum e pentru persoanele de au piercing da pentru ca vrea să-și pună, n-am nimic contrar eu doar mi-am expus părerea, fiecare e liber să își dea cu părerea, ea a pus o întrebare și eu mi-am expus părerea mea, dar de obicei așa e, cei care încep cu un piercing apoi încep cu al doilea, cu al treilea și tot așa laughing
Mamă ai rolex, bravo ție, în locul tău l-aș vinde rolling on the floor
Asta demonstra ce mentalitate au unii, cumpără ceasuri de 5-10.000 de euro ca să vadă cât e ceasul rolling on the floor, există telefoanele ca să vezi ora thinking