Am eu de peste 10 ani, e marfa toti baietii au fost incantati chiar foarte, pacat ca e cam seceta de ceva timp
Pune-ti, ca poti scapa usor de el daca vrei in 2-3 ani si nu se vede cand vorbesti daca iti pui din ala clasic din otel nu cu bilute cu strasuri sau forforescente.
Stiu ce zici ...in perioada asta a fost foarte seceta
Dar când săruți cu pierce-ul cum e? Cum trebuie sa săruți? Și ce înseamnă secetă? Ca nu prea știu atât de multe cuvinte in limba română )
E super, saruti la fel, depinde cum iti place, mai pervers cu supt de limba etc sau mai timid
Seceta... adica greu de gasit un baiat valabil nu orice ratat satul de l@b@ rupt in chur
Dar la băieți le plac fetele cu pierc in limba? Sunt fată
Da si eu am ...si la inceput fac figuri,, cum sa te sarut ca fierul ala in limba'' chestii din astea dar dupa ce te saruta si vad intr-adevar cum este nu numai ca te saruta din nou dar majoritatea isi pun si ei ...adica asta s-a intamplat in cazul meu
Mulțumescc :*
Asta este dilema ta, ce le place băiețiilor
Îți găurești limba, apoi buricul, până te umplii și îți strici corpul fața de cum era la naștere, curat și pur. Majoritatea băiețiilor detestă piercingurile, cum detestă și tatuaje, accessoriile, iar altora băieți le plac. eu personal nu am purtat niciodată accessori, nu mi-am găurit niciodată corpul și nici nu mi-am desenat corpul cu tatuaje și așa voi rămâne, nu am de gând să îmi modific corpul doar pentru ca asta e moda în ziua de azi, să îți strici corpul.
Asta în general și în familia noastră, niciunu nu a purtat nimic, deoarece toți nu vedem rostul de a purta așa ceva, pe lângă faptul ca îmi imaginez ca cei care poartă ii deranjează atunci când poartă un ceas, iar la o brățară nu ii văd rostul, la fel cum la un lanțișor și inelele alea nasoale, cercei.
În fine asta e decizia la fiecare persoană, dacă ție îți plac poartă-le, dar sfatul meu este să fii tu însuți și să nu copiezi și să urmărești moda mereu, fii diferită, fii UNICA și nu te gândii la ce le place la ceilalți ci la ce îți place ție!
Ho ma a intrebat cum e pentru persoanele de au piercing, nu a intrebat daca sa-si puna sau nu si sa ii dau tu acordul, stii tu ca isi pune peste tot?
Ea intreba de mere si tu raspunzi de pere
Jesus Christ
''pe lângă faptul ca îmi imaginez ca cei care poartă ii deranjează atunci când poartă un ceas''
De unde stii tu?
Hai ca dau Rolexu jos ca ma deranjeaza teribil
A întrebat cum e pentru persoanele de au piercing da pentru ca vrea să-și pună, n-am nimic contrar eu doar mi-am expus părerea, fiecare e liber să își dea cu părerea, ea a pus o întrebare și eu mi-am expus părerea mea, dar de obicei așa e, cei care încep cu un piercing apoi încep cu al doilea, cu al treilea și tot așa
Mamă ai rolex, bravo ție, în locul tău l-aș vinde
Asta demonstra ce mentalitate au unii, cumpără ceasuri de 5-10.000 de euro ca să vadă cât e ceasul , există telefoanele ca să vezi ora