Sall!
eu m-am taiat de vreo 2-3 ori cu lama cum sa-ti expplic... durerea nu se poate explica in cuv, dar iti zic cat de cat cum ii
la inceput cand curge sange nu pot sa te mint ii fff dureros pisca, ustura DOAREEE
dar peste un timp incepe sa treaca incet
sa te tai la incheietura la vene si cel mai bine ii la stanga
dupa ce te tai ar fi bine sa iti bandajezi daca te tai tare si daca curge mult sange
un pic ti-am zis la inceput doare dar daca ai motive pentru care te-ai taiat at durerea merita:-P
Sper ca te-am putut ajuta
fundita?
Fa, tu esti proasta la ciur? Cum sa merite sa te tai la mana? Da esti butoi prost? De ce **** sa te tai la mana, wtf rumeniaaaa, tri cars of police in front of my home. Numa' voi astia retardati puteti sa votati AUR! Cum sa aiba AUR 7% din voturi. Voi vreti sa moara tiganii, nu? Aveti ceva cu noi tiganii. Spune-mi tu mie daca ai ceva cu noi, hai, te rog sa imi spui. Am fost la magazin si am cumparat 2 paini. Le-am mancat pe drum ca erau calde, proaspete, erau de alea cu crusta faina. As fi vrut sa bag si niste felii de salam dar aveam doar parizer, si nu am mai bagat ca mustarul era la mama ta in p! zda sa te fiut de idioata dracului. Nu mai spuneti nimanui sa se taie la maini, mai ales daca ar avea " un motiv bun". Sa imi bat piula de fata lu frac'tu, din burta mamei ta aia chioara care o ramas gravida cu mine acum 5 luni. Esti la fel de proasta ca mama ta cand tipa sa i-o bag mai adanc, dar eu ii spuneam ca daca i-o bag mai tare ii dau miuie si lu frac'tu. Tu, stateai si te taiai la vene cand eu faceam treaba asta. Ce sa stii tu?! Stai si incurajeaza oamenii pe TPU sa se taie la vene, ca asa am taiat-o si pe mama ta in p! zda
Doare rau, mie mi-a bagat un "prieten" lama in mana, de fapt eram pe toata mana si ustura si pisca.
Dar daca tot tii sa te tai, epileazate inainte, nu glumesc.
Acum, si eu m-am taiat pe toata mana stanga, devine o obsesie, dar pentru mine personal e o durere aproape inexistenta, doar ca nah, ...curge sange mult. Din partea mea, eu zic sa nu o faci. Dar daca tot vrei sa vezi cum e, fa-o la stanga, mai sus, spre cot, dar vezi sa nu dai de vene, alea sunt cele mari deci ar trebui sa le vezi
Suferi din dragoste de ce tii neaparat sa faci asta? eu zic sa nu faci prostia ca doare ingrozitor si totusi daca tii neaparat sa te tai fa-o pe partea cu dorsala a palmei dar mai sus nu pe tendoane. ai grija la alegerea facut sa nu faci vreo prostie
Majoritatea oamenilor din lumea asta sunt normali asa ca nu te astepta sa primesti prea multe raspunsuri!
De ce ai face asta?
Crezi ca durerea sufleteasca poate fi inlocuita de cea fizica?
Asa am crezut si eu candva, nu te blamez.
Dar, acum iti pot spune ca nu e asa.Cand suferi cu adevarat ori te sinucizi si gata, pauza. Ori mergi inainte si uiti, caci totul se uita, crede'ma.
Acum, sa te tai cu lama a devenit deja uzuala printre tineri, dar sfatul meu, decat sa iesi in evidenta ca 'emo', caci asa te vor trata ceilalti, mai bine ia'ti niste calmante si dormi!
...
Peace !
IustinaSiAtat întreabă: