Este o perioada extraordinara. Cu bune si cu rele, e o perioada de neuitat. Eu abia am terminat liceul si ma cuprinde nostalgia. Cateodata ma uit la filmul cu ultima strigare a catalogului sau ascult Stela Enache & Florin Bogardo - Ani de liceu : http://www.youtube.com/watch?v=VPWbCUwX2Tk.
Ma napadesc emotiile si nu de putine ori mai rasare cate o lacrima sau mai multe
Nu stiu ce sa-ti zic...eu sunt in primul an la liceu dar mie-mi place pana acum la liceu...si na cred ca trebuie sa te bucuri de anii astia pentru ca se duc repede
Buna mai putin bacul si trece foarte repede, cred ca pentru toti a trecut liceu ca o zi, cel putin pentru mine, a trecut liceul foarte rapid, dar mi-a placut mult liceul, au fost anii copilariei si maturizarii in acelasi timp, intalniri, fete noi, boboace noi, da a fost chiar frumos imi aduca minte cu drag, de profesori colegi, etc. Dar viata e frumoasa si dupa daca sti cums a o faci!
Daca sti cum sa o traiesti e minunata, daca esti retrasa, nu te implici in nimic, nu te indragostesti macar o data, nu te duci la baluri, nu-ti creezi idealuri, nu iti faci mii de prietenii e nasol.
Pana in clasa a XI-a toate bune si frumoase.Eu acum sunt a 11-a si nu imi place deloc... 6 ore mate 5 ore fizica 4 ore info(astea mai merg)
In afara de religie, la toate trebuie sa tocesti (nu sa inveti...sa tocesti )
Mihai depinde si profilul la care esti, dupa materiile despre care vorbesti cred ca esti la mate-info. Eu sunt la filologie si e foarte bine.
Super frumoasa, e o perioada din viata ta pe care nu o vei uita niciodata.
Mie nu prea mi-a placut. mi-a placut doar ultima parte cand se apropia bacul, banchetul ca atunci toti se inteleg bine si nu se mai face misto pe seama unuia si a altuia
Este super, mie mi se pare ca la gradinita, cei mai frumosi ani, anii de liceu,,,,,
Groaznică poate şi pentru. ca sunt ore foarte grele unde trebuie să înveţi de nu ai timp de nimic, poate mise par şi profesorii îngrozitori, Dar în primul rând mi- e dor de foştii colegi, mai ales că nu am piocat cu niciunul in clasa.
Desi sunt clasa a IX-a, imi place la liceu
acum depinde si in ce clasa te nimeresti, daca nimeresti ca mine in clasa cu elevi care nu vin nici la balu`bobocilor e urat'