O sa fie foarte frumos, cel putin la mine asa s-a intamplat.Eram toti curiosi sa ne cunoastem, sa vedem care cum suntem... unii ne stiam de la celelalte clase din gimnaziu.Ne-am imprietenit "la catarama" dupa maxim 3 luni...ne cunosteam toti, eram ca o comunitate, e super! Treci peste glumele proaste si toate chestiile care poate s-au intamplat in prima zi din primara sau gimnaziu, pentru ca toti vin cu o anumita experienta, mai maturi...se schimba lucrurile. O sa fie frumos, ai sa vezi! Succes!
Nu este foarte greu. Este exact ca in prima zi de scoala numai ca ai de a face cu elevi mai mari.
E super.iti faci prieteni noi...vezi pauzele altfel...pentru k st multi si toti care mananca, care rad, care fum o tigara... te simti mai maturi... app... fete, baieti noi...hmm...interesant nu? stiu...si mie mi-a placut mult prima zi.
bft!
O sa fie misto dupa o saptamana cel mult iti faci noi prieteni... o sa cunosti multe persoane.Succes!
Sincer, nu`mi mai amintesc cum a fost prima zi. tin minte ca am fost prima care a intrat in clasa...Lucrul amuzant era ca in primele zile cand o vedeam pe hol o colega, stiam ca e in clasa cu mine dupa pantalonii sai mov...
Buna.
La mine a fost foarte usor.am inceput sa vorbesc cu o fata care era cu mine in clasa si nu stiam. e bine sa iti faci prieteni din prima zi.parerea mea.succes la scoala .
Nu e greu sa te imprietenesti cu colegii noi. oricum in cateva zile treci peste asta. mai ales ca in primele zile toti vor sa para de treaba, draguti. parerea mea este ca problemele incep sa apara cam pe la jumatatea anului cand fiecare isi arata adevarata fata la mine asa a fost. iti doresc sa ai parte de colegi faini nu cum am eu si profesori buni in acelasi timp.
Fii sociabila da daca vezi ca te ia peste picior nu fi timida ca daca te vad mai asa timida gata cam car calul fi mai cu tupeu
Depinde de firea omului. daca esti comunicativ si de gasca iti faci o groaza de prieteni si viata la liceu va fi un vis, daca din contra esti mai timid, mai retras, va fi ceva groaznic inca din prima zi si se va incheia cosmarul de abia dupa 4 ani.eu sunt in a10-a si deja nu mai suport.nu am niciun prieten in clasa, toti ma urasc si ma considera tocilara doar pentru ca sunt mai timida, serioasa si invat mai bine decat ei, dar sunt exact opusul si ei nu vor sa inteleaga.sa fie pacatul lor, adevarata viata este cea de dupa liceu
Merci beaucoup pentru raspunsul castigator! Succes in nou al scolar iti doresc! Sa ai note cat mai bune si sa-ti faci prieteni multi, multi, multi! =]
Si eu sunt "boboaca"...nici nu-ti imaginezi ce emotii am...pana acum cunosteam toate persoanele care erau in generala. dar acum nu stiu aproape pe nimeni
profii o sa fie noi...colegii la fel
noi o sa fim cei mai mici
da nah... sper sa treaca si sa fie totul bine
chiar daca ink n-am treqt la liceu...cred ca nu trebuie sa te lasi calcat in picioare de nimeni, sa ai tupeu ink din prima zi
parerea mea...
oricum...bft
Eu am avut noroc, pentru ca am fost cu vreo 10 din clasa din generala, si inca vreo 15 ii cunosteam, deci vreo 5 nu cunosteam
acum sunt a 10a si nu mi vine sa cred ce repede a trecut un an jumate de liceu deja, se termina a 10 a si mai 2 ani (
o sa mi fie dor de cea mai frumoasa perioada a vietii
Nu te stresa.O sa fie super ...cred si eu intru acum in clasa a9a.X_x.Trebuie sa fi cat mai vorbaret si sa ai mare grija cu cine te imprietenesti(imi place la nebunie sa comunic cu ceilalti ). Cel mai bine e sa stai cat mai departe de cei care fac glume proaste, mistouri si alte chestii...:X o sa fie foarte frumoasa prima zi de scoala! :X succes!:*
Andrei67y5 întreabă: