| mihai20 a întrebat:

Cum este la liceu. Sunt a 8 si deja ma prind fiiorii cand ma gandesc ca o sa stau in clasa cu niste necunoscuti...Voi cum v-ati adaptat?

4 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Întrebarea asta mi-o pun eu zilnic.
Mai am un an până la liceu, de fapt nici un an. Curând termin clasa a VIII-a, cu mii de speranțe şi temeri ascunse.
Mă tot gândesc la noua clasa pe care o voi avea, la examen, la adaptarea enormă.
Eu sunt o fire mai retrasă, nu mă împrietenesc prea repede cu oamenii, şi din acest motiv am o ușoară frică că voi rămâne singură în acești patru ani de liceu.

| LolaLollita a răspuns:

Cred ca sunt una din putinele persoane care au asteptat mult liceul fara frica de noii colegi.
Mie mi-a fost foarte ok, inca din prima zi. Dupa o saptamana, deja incepusem sa legam amicitii/prietenii. La urma urmei, cu totii eram noi acolo, majoritatea nu ne cunosteam. Eram cu totii in aceeasi situatie.

| DieBitch a răspuns:

Nu este rău, eu sunt a 11 a şi cand am intrat.îmi era şi mie teamă dar am realizat că nu e aşa de rău. îţi urez baftă multă tongue

| IoanaSV a răspuns:

Nu este deloc greu.Fratele meu in prima zi si-a facut prieteni aproape toti baietii din clasa.Cu fetele te adaptezi dupa prima saptamana.Depinde sa nu ai colegi gen "Eu sunt cel mai tare, voi taceti!". Atunci este urat.
Asta este ce stiu de la fratele meu.Pana in a treia saptamana veti avea si numerele de telefon de la fiecarewinking