| hope2destiny a întrebat:

Cum este la liceul pedagogic din galati? dar la LVA, economic sau cuza? va rog rasp cat mai repede happy eu am medie d liceu f mare, aproape 10, dar gandul ca parintii ma obliga sa merg la lva sau lmk ma ingrozeste... voiam ff mult la peda, dar o prietena este acolo si a zis ca nu`mi recomanda.si la economic cica e super, dar parintii si profii nici nu vor sa auda... vreau pareri de la elevi din fiecare liceu din galatibig grin va rogg puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Si eu sunt din Galati si am prieteni pe la toate liceele. La Economic nu imi place, e progam dupa-amiaza si vii foarte obosita acasa. LMK doar daca iti place mate-info, se dau foarte multe teme. Eu sunt la Racovita si este bine momentan, numai ca ne omoara cu biologia si chimia happy. Alegerea a ce vrei sa urmezi iti apartine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.eu sunt la pedagogic-clasa a9-a. pana acum este bine, invat dimineata... tu la ce profil ai vrea?

| hope2destiny explică:

Vreau ceva pe stiinte sociale.si singurele licee care au acest profil sunt lva si peda. la lva CLAR nu vreau... dar am auzit ca la economic e fain,,,thinking

| skaterboy a răspuns:

Eu sunt la cuza si te sfatuiesc sa nu faci greseala sa alegi acest liceu...profi exigenti conditii mizerabile teme cu duiumul, ingredientele perfecte pentru a lua-o razna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomandati. mi si mie un liceu am media mare. ce fel e la economic? sau pedagogic? racovita? am media 9 si as vrea undeva sa fie frumos.

| aquila_4553 a răspuns:

Buna eu sunt la LVA si nu e atat de rau precum pare. Eu am ales filologia si profii sunt chiar foarte ok, daca nu esti singura in liceu si cunosti lume. sau ai pe cineva apropiat in clasa va fi foarte tarehappycrede-ma. Am prieteni si la celelalte licee si tot ce pot sa iti zic e ca la lmk si peda sunt cam stricti...iar cuza. e un liceu normal din cate am auzit. singura problema e cladirea care. cam sta sa cada.gandeste-te unde vrei tu cu adevarat. Pana la urma tot ce conteaza e sa te distrezi in perioada asta. fara griji sau colegi aiurea. Succes:*

| ayame a răspuns:

Eu sunt la peda (clasa a 9a) si e foarte frumos aici. Nu mi se pare ca profii ar fi prea stricti. Cconteaza si cum esti obisnuita, adica materia e mai grea decat cea din gimnaziu (conteaza si profilul, cred).
La inceput e mai naspa daca nu cunosti pe nimeni (colegi, profi), dar dupa ce te obisnuiesti cu materia, cu profii, cu colegii totul e mai frumos.
Eu nu as mai pleca de la peda niciodata.