„Şcoala va fi şcoală când omul va fi om şi statul va fi stat." (Mihai Eminescu)
Liceul la care învăț eu este chiar ok. Ca în oricare alt liceu, există fel de fel de oameni, sute de caractere. Trebuie să îți faci prietenii cu cap, să știi să privești oamenii dincolo de fizic.
Un profil real, mate-info. Chiar dacă la începutul clasei a IX-a spuneam că nu pot ține pasul cu întreaga materie, mi-am dat seama că mă înșel. O notă proastă îmi strica întreaga dispoziție, și nu ar fi trebuit să se întâmple asta. Eram și mai stresată, stresată de orice lucru, și niciodată nu mă bucuram cum ar fi trebuit. Dar să-ți spun sincer, analizând lucrurile mai bine, acest profil este chiar de viitor. Am făcut o alegere bună.
Profesorii sunt niște oameni ok, te înțeleg, vorbesc frumos, dau tot ce pot ca să reușești să înțelegi tu. Cu toate că mai sunt câțiva pe care nu-i pot înțelege, chiar dacă îmi doresc să o pot face.
În general, nu știu sigur dacă liceul este așa cum se spune: un loc superb. Probabil este adevărat, însă trebuie să știi să prețuiești toate clipele.
Eu sunt la stiinte ale naturii si clar nu imi plac anumiti profesori din cauza faptului ca se fac diferente intre elevi. Liceul e in mare parte plin de copii de bani gata care respira numai fite, iar profilul e accesibil
Liceul e liceu, se invata, profesorii sunt seriosi si in acelasi timp de treaba, sunt la filologie intensiv franceza
anonim_4396 întreabă: