Eu una nu pot sa dorm cu el prins deloc, ma simt mult mai confortabil cu el desfacut.
Desfacut daca e scurt, si daca e mai lung prins in coc sau coada pentru a nu se incurca
Hey!
Aici, parerile sunt in egala masura.
Unii spun ca este bine sa dormi cu el prins, pentru ca nu se freaca de perna si atunci nu se toceste.
In partea cealalta spun ca este bine sa dormi cu el desfacut, pentru ca se freaca de prinzatoare si atunci o sa se toceasca.
Eu, am parul lung si il prind, intr-o codita la spate, dar cat se poate de jos, pentru a nu ma deranja in timpul somnului.
Inainte sa te culci piaptana-l foarte foarte bine si prinde-l in coc chiar in varful capului ca sa nu te deranjeze. dimineata va fi foarte fin, usor de pieptanat si chiar bine aranjat, iar avantajul e ca nu se toceste, creste mai repede, si nu se ingrasa asa de repede:* Dar pentru mine cel mai bine e sa dorm cu parul desfacut! De ce? Pentru ca altfel nu ma simt confortabil si nu ma odihnesc cum trebuie. Daca mi-l prind in varful capului, coc, ma doare scalpul capului. Daca il impletesc, dimineata imi va sta cret. Daca il prind in coada de cal, nu pot dormi pe spate.
Ma simt * confortabil
Desfacut, pentru ca parul trebuie sa fie liber si sa respira dea lungul noptii + ca se ingrasa mai repede si capata o forma ciudata daca stai cu el prins.
Eu dorm cu el prins, in casa stau cu el prins. numai cand ies undeva il desfac si el intind cu placa. nu vreau sa ma laud dar am un par frumos si lung )
Marius339 întreabă: