| cocoshanell a întrebat:

Cum este posibil ca fata sa ti incepi viata sexuala de la o virsta foarte frageda extrem de frageda 12 13 ani. s au poate chiar si mai putin! in fine poate sunt eu de moda veche si in ziua de azi cu cit mai frageda cu atit mai cool? Cum va arata o astfel de fata pe la 20 ani dar la 30? daca i mai prinde si nu va muri de un cancer de col uterin si altele!

Răspuns Câştigător
| Adelutza_8961 a răspuns:

Toata lumea spuneee asta. Si intr-adevar foarte multe fete isi incep viata sexuala mult prea repede. Pierd cei mai frumosi ani.la varsta de 12 13 ani inca trebuie sa te joci cu papusi c viata sexuala.la varsta asta habar nu ai ce e aia viata.Lumea asta o ia raznaaaaaaaa.Sunt total de acord cu tine. Dar sunt si multe fete cu caphappy eu am 17 si inca nu mi´am inceput´o si am multe prietene si cunosc fete care si la varse mai inaintate sunt incan fete cumintibig grin. Nu e chiar asa nu toaate.

3 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Nu au avut parte de o educatie. Daca parintii ar fi fost mai severi cu ele si le-ar fi batut la fundulet rolling on the floor nu le-ar mai trebuii sex la o asa varsta.Nu,ca ar stii un copil de 12-13 ani ce e ala sex la varsta asta. Unele sunt tarfulite, ce sa zic.pa

| MihaiN1 a răspuns:

Treaba lor!

| dariaelena a răspuns:

Nici eu nu pot s inteleg, ele nici macar nu stiu cu ce se mananca sex-ul da ele se culca cu baietiilaughinglaughingor sa ajunga niste tarfulitze:-J vai de kpu lor