Am avut si eu profesori d-astia.Stai chill ca trece si se uita.Asa-s cate unii, au ceva cu tine din prima clipa in care te vad.Eu am avut una de psihologie care din 5 si 6 nu ma scotea, iar la absolut toti din clasa mea le dadea doar 9 si 10.Desi eu invatam cel mai bine din 30 cati eram si nu deranjam niciodata orele ca sa zici ca de asta.Pur si simplu nu ma inghitea.Nu are rost sa te enervezi.
Daca ti-ai picat la teza, taman subiectele alea pe care nu le-ai invatat, atunci se explica de ce ai luat nota mica.
Cand eram a 6 a o colega a copiat la teza la romana dupa mine. Ea a luat 9 eu 6. Si? Crezi ca m-a afectat asta cu ceva?
Dar pe lucrare nu te-ai uitat și tu sa vezi ce ți-a corectat ca apoi sa socotești punctajul? Ca asa poți sa vezi dacă într-adevăr ai făcut greșeli sau profesorul are ceva cu tine.
Sincer cred ca are ceva cu mine! un coleg chiar l-a vazut ca a copiat, si in *** s-a prefacut ca nu l-a vazut! eu imi bag pla in ea viata!
Am avut si eu profesori d-astia.Stai chill ca trece si se uita.Asa-s cate unii, au ceva cu tine din prima clipa in care te vad.Eu am avut una de psihologie care din 5 si 6 nu ma scotea, iar la absolut toti din clasa mea le dadea doar 9 si 10.Desi eu invatam cel mai bine din 30 cati eram si nu deranjam niciodata orele ca sa zici ca de asta.Pur si simplu nu ma inghitea.Nu are rost sa te enervezi.
LIFE IS A BITCH... and we are the clients
daca, CHIAR AI INVATAT atunci in afara de ghinion nenorocit nu ai nici o alta explicatie
DACA... CHIAR ai invatat!
DACA... CHIAR...
De unde sti tu ca nu invatase? Majoritatea zic ca nu invata ca sa nu para tocilari si acasa tot isi invata, eu zic ca nu ai invatat destul
AnnaGrohl întreabă: