Hey...nu te speria...nu e asa greu...si eu fac acelasi profil...trebuie sa te imprietenesti cu toti colegii si sa le faci profilor o impresie buna despre tine...ca na prima impresie conteaza...cat despre materii.nu vor fi schimbari mari fata de clasa a8a...vei avea in plus infrmatica si logica
succes
Mie nu prea mi-a placut primul an si pe ura in clasa a10 mam obisnuit acum urmeaza sa trec intra 11 iar eu sunt la contabilitate si nu stiu ce obiecte ai sa faci dar de baza este matematica si informatica
multa bafta...
Mie mi-a placut mult primul ane putin mai ciudat la inceput pana incepi sa iti cunosti colegii[lucru care se va intampla in prima saptamana-cel putin la mine asa a fost]
Hm nu-ti fa griji de prima zi de scoala o sa vezi luni ca o sa fie super bine o sa tebintelegi cu cativa colegi bine o vezi 2 sau 3 profesori cu care o sa faci deci nu ai pentru ce sa-ti faci griji dinspre materii sunt in jur de 16-17 materii ai in plus logika, informatica(2 sau 3 ore pe saptamana), fizica(2 sau 3 ore pe saptamana), logica si argumentare(1 ora), matematica(3 sau 4 h pe saptamana),
engleza, franceza, chimie, biologie(2h), istorie, romana(4h), si le sti si tu sunt majoritatea cele facute in scoala.
iulyxdxd întreabă: