Probabil ca ai si anxietate socială, multă lume are.
Cei extrovertiți sunt așa de mici, nu poți dobândi comportamentul asta la maturitate, e extrem de greu. Dar poți face multe lucruri ca sa mai scapi de timiditate, lucrurile astea se bazează pe socializare, de ex sa faci niște cursuri de teatru, de limbi străine, sa iesi foarte des cu prietenii, sa participi la concursuri de oratorie.
Tu esti introvertit?
Introvertita
Dar albinutele nu sunt timide de fel
Tu de unde stii?
Sa zbori din floare in floare in locuri care le nu le cunosti e o provocare plus paraziti, virusi, microbi, alte insecte
Mie unu imi place sa fiu extrovertit daca sunt intr-un grup cu oamenii inteligenti cu care am ce discuta,cu alti nu am ce discuta, recunosti usor omul inteligent, ba da te intimidezi mai ales daca nu ai experienta sociala, dar repet conteaza in ce grup social esti, fiind ateu sunt ca o pisica, imi place sa fiu printre pisici
Buna! Eu sunt o persona extraverta ...si da am si eu momente in care nu fac anumite chestii, deoarece ma gandesc ce o sa creada X si Y ....asta tine foarte mult de increderea in sine, trebuie sa ai incredere in tine si sa te aceepti asa cum esti, parerile altora nu te definesc, fii tu insuti, spune.ti parerea, mereu vor exista oamenii in viata noastra care vor avea pareri bune sau rele.Tu doar traieste fiecare clipa la maxim si fii tu.
Dar daca vorbesti sau vorbeai in fata unor persoane, de exemplu citeai un un eseu in fata clasei sau spuneai lectia sa zicem, ce simteai in acel moment in afara de putina timiditate? Eu ma tot gandeam ca se uita ceilalti la mine si ma judeca, si era foarte naspa mai ales cand ii vedeam pe ceilalti cum se uita la mine.
Te simti in largul tau sa cunosti noi persoane? Poti sa te uiti in ochii cuiva fara a avea probleme gen sa-ti vina sa-ti iei privirea din cauza timiditatii? Eu tot incerc sa controlez chestiile astea dar apar involuntar.
Ce-as vrea si eu sa fiu extrovertit.