| Ctynnaa a întrebat:

Cum este varsta de 14 ani?happy Dau >funditaaaabig grin

4 răspunsuri:
| kissmel0ve a răspuns:

Ca cea de 13 dar muult mai tare cu muulllt mai multa distractie si prieteni ca la 13batting eyelashes

| ingerashhhh a răspuns:

Plina de nazbatii, ganduri de toate genurile si de bine si de rau.Mai putina carte si mai multa nebuneala.Mai este si perioada de pubertate la unii varsta de 14 ani!

| Reanna a răspuns:

Am 14 ani dar nu stiu cum sa o descriu caci parca a trecut prea repede si aproape implinesc 15.parca ieri aveam doar 5 ani iar acum am...ce repede a trecut timpul; varsta aceasta e frumoasa, caci o traiesti o singura data in viata ca celelalte; mi se pare simpla, dar ceva deosebit, la anii astia mi-am inceput adolescenta si o continui; e frumos; Vei vedea la randul tau, mi se pare ca urmeaza sa-i implinesti. Poti visa la varsta ce urmeaza dar nu uita de varsta ce o ai si traieste-ti viata, daca nu vrei dupa un an sa-ti dai seama ce repede a trecut fara sa-l simti cu adevarat big grin

| RobyTep a răspuns:

Iti faci buletinul,iti apar mai multe cosuri,te dezvolti,te maturizezi putin,poti sa-ti faci si alti prieteni da,nu este foarte diferita,toti o sa-ti ceara buletinul colegi uau ai buletin bla bla,numai te anunt ai grija ca este varsta unde apar tentatiile (alcool, droguri, tutun) si ai grija sper ca te-am ajutat big grin