Ca cea de 13 dar muult mai tare cu muulllt mai multa distractie si prieteni ca la 13
Plina de nazbatii, ganduri de toate genurile si de bine si de rau.Mai putina carte si mai multa nebuneala.Mai este si perioada de pubertate la unii varsta de 14 ani!
Am 14 ani dar nu stiu cum sa o descriu caci parca a trecut prea repede si aproape implinesc 15.parca ieri aveam doar 5 ani iar acum am...ce repede a trecut timpul; varsta aceasta e frumoasa, caci o traiesti o singura data in viata ca celelalte; mi se pare simpla, dar ceva deosebit, la anii astia mi-am inceput adolescenta si o continui; e frumos; Vei vedea la randul tau, mi se pare ca urmeaza sa-i implinesti. Poti visa la varsta ce urmeaza dar nu uita de varsta ce o ai si traieste-ti viata, daca nu vrei dupa un an sa-ti dai seama ce repede a trecut fara sa-l simti cu adevarat
Iti faci buletinul,iti apar mai multe cosuri,te dezvolti,te maturizezi putin,poti sa-ti faci si alti prieteni da,nu este foarte diferita,toti o sa-ti ceara buletinul colegi uau ai buletin bla bla,numai te anunt ai grija ca este varsta unde apar tentatiile (alcool, droguri, tutun) si ai grija sper ca te-am ajutat
cristinutzaaaa întreabă:
Balchievscaia_Gabriela_1992 întreabă:
patrizia696 întreabă: