| AndreeaShrott a întrebat:

Cum este viata la internat? Poti iesi cand vrei in oras? Poti invata in liniste?( pentru cei care ati stat)

2 răspunsuri:
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Buna. Eu nu stau la internat, insa pot sa-ti raspund pentru ca am colege care stau si sunt informata despre " viata la internat ". In primul rand tin sa te anunt ca depinde de unde esti si la ce liceu ai intrat! In fiecare-n parte este diferit, cel putin la mine in oras asa este. De ex, la internatul din liceul unde invat nu se poate iesi in oras cand vrei si cat timp vrei; poti iesi doar cu bilet de voie si doar 2-3 ore cam asa. Cand vrei sa te duci la magazin sa cumperi ceva, nu stiu, de mancare tot bilet de voie iti trebuie. Biletul de voie nu il obtii mereu, asta depinde de pedagogi (cei care va pazesc). Linistea pentru a invata depinde de cele cu care o sa stai in camera.
La alte internate tot din orasul meu se poate iesi mai des, bineinteles tot cu ajutorul pedagogului.
Sper ca te-am ajutat, succes la liceu :*

| CMaria21 a răspuns:

Depinde de oras din cate stiu eu nu ai voie sa iesi seara tarziu iar cat despre liniste nu cred ca va fi super liniste!