| FaraNume1245 a întrebat:

Cum eviti friendzone-ul, si, mai important, cum poti "scapa" de acolo?

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Uite sfatul meu, ca sa eviti friendzone, cel mai important lucru e sa nu intri de la bun inceput in el. Daca iti place o fata, dar da semne de "te consider prieten", ia in considerare si nu lasa sa apuce sa scoata pe gura acele cuvinte de care multi baieti se tem, "prieten". Desigur, te comporti frumos, dar nu prea frumos, tu trebuie de la inceput sa te faci inteles ca nu ai nici o intentie sa iti faci o amica, trebuie sa procedezi in asa fel incat ea sa inteleaga ce vrei de la ea, vrei ceva mai mult, priveste-o des in ochi, dar nu pentru mult timp, nu te holba prea mult, incearca sa stai cat mai aproape de ea, sa te atingi de mana ei usor, pana se obisnuieste cu prezenta ta. Acest aspect e foarte important, pentru ca tu trebuie sa o obisnuiesti prima data, ea trebuie sa inceapa sa se obisnuiasca cu tine in spatiul ei personal, de asta e foarte important, sa o privesti in ochi, sa ii vorbesti frumos, sa stai cu corpul cat mai aproape de ea, sa creezi conexiune prin atingeri, sa incerci sa o iei de mana usor usor. Va devenii ceva firesc si va ajunge sa se obisnuiasca cu tine, apoi, odata conexiunea fizica creata, obisnuita fiind cu tine in spatiul ei personal, poti incerca sa furi un sarut, pentru ca deja iti da voie sa te apropii. De la acel sarut, lucrurile ar trebui sa evolueze de la sine, daca e sa fie ceva, va fi, totul incepe de la primul sarut, si daca e sa continue, de acolo tu manevrezi situatia, eu pot sa iti dau doar startul si ce am scris mai sus, dar ce faci mai incolo de tine depinde.
Ti-am spus cum il eviti, in legatura cu modul in care "scapi", ei bine, sfatul meu e sa intorci privirea spre alta, odata ce ai intrat, acolo ramai in 90% dintre cazuri, deci baga la cap ce ti-am spus, si evita de la bun inceput, noroc.

| RAY a răspuns:

Nu e greu de inteles cand esti in freindzone,totul sta in atractia fizica aia e instanta, daca fata nu te place ea da semne vizibile sau isi vorbeste despre baieti care i plac,vorbeste cu tine ca o surioara, de acolo scapi usor devi indiferent si i spui ca tu vrei relatie cu ea nu prietenie,eu nu cred in relati de prietenie cu sexul opus, te vezi cu ea daca vezi ca nu te place, nu te suna dupa intarnire las-o balta, cei care ajung acolo sunt milogi, obsedati sexuali oamenii imaturi care nu inteleg ca atractia e instanta, nu te place fata la fizic numai insista

| Voidwithin a răspuns:

Orice intra in friendzone inceteaza sa mai existe...

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Nu cred ca friendzone-ul exista. Totul tine de conexiunea dintre doua persoane, de "chimia" dintre ele.

| Mnup a răspuns:

Depinde de persoană. Dacă e timidă, Game Over. Dacă e mai îndrăzneata, seara, o iei de gât pe la spate, și o pupi rapid... Și o întrebi ce e de întrebat. Dacă la asta te refereai cu întrebarea. Baftă!

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Te duci pur si simpluwinking
De obicei, sincer toate anturajele sunt varza

| NOTevenClose a răspuns:

Nu exista friendzone, e in capul vostru. Nu toate tipele sunt destul de disperate sa cada la picioarele primului tip care a fost amabil cu ele laughing Unii par sa creada ca daca au facut un gest frumos sau le-au facut un compliment, automat trebuie sa primeasca "recompensa", indiferent ca tipa are iubit, nu e interesata sau nu va place laughing

| GeorgeSt2002 a răspuns:

Nu poti evita friendzone-ul... E inevitabil! Odata ajuns aici, spune adio!, frate... Esti unul dintre noi acum. laughing)

| ﭿTroubledSoul a răspuns (pentru GeorgeSt2002):

Friendzone=populatie:prea multi!

Întrebări similare