Mintea ta poate ramane blocata in trecut- poate fi ceva ce nu vrei sa lasi sa plece, poate fi ceva ce te-a socat intr-un fel sau altul. Si acest lucru- oricare ar fi el, iti bantuie gandurile. Si astfel ajungi sa traiesti in trecut, intr-un univers paralel diferit de realitate. Dar oamenii nu pot fi in mai multe locuri de o data- daca ramai in trecut, prezentul trece pe langa tine fara ca macar sa il observi. Iar daca nu ai prezent, cum poti avea viitor?
Hey! Sa vorbim pe plan sentimental...
Sa spunem ca ai avut o relatie de lunga durata cu o persoana la care ai tinut enorm. Torul s-a incheiat, insa totusi ti la aceasta persoana.
Acum, in prezent, sa spunem ca ai intalnit o alta persoana, care pare perfecta pentru tine, pentru care iti creezi sentimente, si ea la fel, pentru tine. Vrei sa incepi o viata alaturi de aceasta persoana. Vrei sa imparti totul cu ea, si ea totul cu tine... Insa iti vin in minte mii si mii de clipe petrecute cu acea persoana speciala, incepi sa-ti aduci aminte de cum era cand erai alaturi de ea, iar ea parca apare din nou si iti sta in drum. Incepi sa faci diferenta intre aceste doua persoane, sa gasesti defecte si calitati. Iti revin sentimentele!
Este logic ca iti este imposibil sa mai te unesti cu aceasta persoana care face parte din prezentul tau, si sa construiesti alaturi de ea...viitorul.
Inchei aceasta relatie, cu gandul ca nu vrei sa suferi in viitor, si nici sa ranesti pe altii la care ti!
Cand trecutul intervine in prezent nu poti pasii in viitor!
Sper ca m-ai inteles si ca ti-am fost de ajutor ! Bafta
Pai...Eu cred ca se refera la urmatoarele: Daca un regret din trecut(care te-a marcat) apare in prezentul vietii tale, sa pasesti spre viitor iti va fi imposibil fiind tras inapoi de durere!
Eu vad asa lucrurile: daca in prezent nu poti uita o persoana din trecut nu ai cum sa te implici intr-o alta relatie deci nu poti pasi in viitor (adica nu poti "sa faci un pas in fata " sa incepi o noua relatie cu o alta persoana )