Draga, la 16 ani mintea ar trebui sa-ti fie mai mult la scoala si mai putin la bani.Poate esti materialista, poate nu, dar in viata nu asta e scopul suprem. Daca spui ca ai nevoie urgent poti alege din urmatoarele variante:
1. Daca stii sa joci poker sau alte jocuri de noroc bine, foarte bine poti sa joci online pe bani, dar este foarte riscant.Sau ai putea merge la clasicele pacanele, dar acolo e si mai periculos ca e vorba de hazard, nu de stiinta.Nu cred ca arati mai mare de 16 ani, asa ca slabe sanse sa te lase in cazino
2. Daca ai vreun talent special, cum ar fi desenatul, scrisul sau altceva poti sa-ti vinzi creatiile.
3.Joaca la pariuri pe chestii mai sigure.De exemplu, pe finala UCL, care cel mai probabil va fi castigata de Barcelona.Sau,asa ca un sfat de la mine, joaca pe baschet: Miami Heat campioana NBA, in sapte sau sase meciuri si LeBron James MVP-ul playoff-ului.Sunt sigur ca le dau corect.
Nu trebuie sa faci vreo prostie ca sa faci rost de bani. Furtul nu e niciodata o solutie, oricat de grea e situatia fiecaruia.Ma rog, ai putea sa ceri si de la parinti, pentru ca ei iti vor da mereu.
Daca nu joaca finala cu Thunder, eu tare as vrea cu una din echipele din LA sa joace, cu Lakers ceva imi spune ca ar iesi una din cele mai epice finale de la alea Bulls-Jazz din 97' si 98'.Iar Clippers, sunt si ei senzationali anul asta-daca il aveau pe Billups neaccidentat, cred ca terminau pe 1 sau 2 in Vest, asa termina cel mai probabil pe 3 sau 4.Si,ca fapt divers,sunt si multi fani Cavs care inca il plac pe LeBron,ca sa fim seriosi, a dus echipa aia in finala de unul singur, si in inca vreo cateva finale de conferinta la fel.Si inca un apropo,Thunder nu trebuie subestimati.Te-as mai sfatui, sa nu-i subestimezi nici pe ceilalti care au multi tineri in echipa. Dupa ce e acum, cred ca peste 4-5 ani o sa se aranjeze frumos echipe ca Wizards(o sa aiba top5 pick si anul asta), Bobcats(1st pick anul asta,care clar va fi Anthony Davis,probabil cel mai bun blocker de la Hakkem incoace,care o sa faca pereche in frontcourt cu Byiombo, care si ala e bestie, la ce meci a avut azi-noapte cu Magic: 7 capace, inca vreo 15 recuperari, si 12 puncte),Pacers iar imi par buni pe urmatorii ani,Wolves la fel, si as indrazni sa ii adaug si pe Cavaliers si pe Kings, care ambele au vreo 5-6 tineri promitatori,mai ales Kings(Evans,Cousins,Hickson,Isaiah Thomas).No, iar vroiam sa scriu trei randuri, si ti-am facut curs de baschet.
App de meciuri.pe ce site le vezi.cam toate sunt *** 3-4 noaptea.7 la ei.si nu le gasesc decat pe site la nba si acolo e doar livescore
si e cam awkward ca vorbim de baschet la o intrebare de "cum faci bani la 16 ani"
pe viitor poti sa dai mesaj sau daca chiar vrei sa vorbim add rgc_lzu2010 (yahoo)
Sa faci bani la 16 ani buna intrebare. daca se afla si raspunsul concret, cred ca toti copii de 16 ani s-ar fi imbogatit pana acum. conteaza mult si in ce anturaj umblii, si ce psihic ai, si daca te duce capu
Daca ai 16 ani impliniti poti fi reprezentant Oriflame.
Alte joburi pliante, promotii.
Ai nevoie de un venit suplimentar? vrei sa castigi de la 50 de lei in sus, o data la 2 saptamani? (program flexibil) pentru detalii add: ladys. business
Draga иeмaиנa, nu ii pot cere mamei bani.deoarece pe ea vreau s o ajut! are datorii multe si m am gandit poate o pot ajuta! Nu sunt materialista si nu vreau bani pentru Avon sau Oriflame.si da, stiu ca nu este "scopul suprem" banul in viata.mersi de ajutor:*
Lavinia_Aldea_2000 întreabă: