| Contascuns0742 a întrebat:

Cum fac că cineva sa nu se mai țină după mine? Tot gimnaziul un coleg s-a ținut după mine, iar acum am picat în aceași clasa de liceu cu el. Știu că mulți oameni vor să aibă prieteni și chestii de genul dar aici este o diferență, deoarece acest coleg a avut părinții o perioada plecați în străinătate și a început să sufere după atenție. A început să mă considere,,cel mai bun prieten", nu ar fi ceva atât de rău dar el e un prost care: pune piedici la oameni, îi scuipa, îi înjură etc. Și se tot tine după mine adică în excursie nu pot sa-mi iau camera cu altcineva că el își și permite să mă acuze că eu nu vreau sa stau cu el și chestii de genul, el crede că își permite, deoarece are impresia asta de,, cel mai bun prieten" dar eu nu sunt că el. Eu fata de el știu să mă comport în societatea și îmi văd de treabă. Cum pot scăpa de el, ceva tactici psihologice? Vă rog, orice e bine venit. (Tipul ăsta e atât de obsedat de mine, încât ar fi in stare sa dea la aceași facultate și să se angajeze în același loc, chiar daca nu-i place. Așa a făcut și cu liceul).

1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Cum a aflat la ce liceu vrei tu sa dai?laughing Faptul ca ati nimerit in aceeasi clasa e chiar nefericit. Vorbeste cu diriginta, sa isi revizuiasca comportamentul de nesimtit smecher cu,, glume'' proaste in program.Sau vorbeste cu parintii, vedeti cum faceti.