Spala-te inainte de culcare, cand te trezesti si inainte sa pleci undeva. Poarta adidasi/pantofi, etc din piele.Adidasii/pantofii/tenesii, etc din alte materiale iti fac picioare sa transpire
P.S.: inainte de a`ti pune sosetele si de a pleca, daca nu ai spray special pentru picioare, poti sa-ti dai cu spray normal
Gasesti in hipermarket talc si il bagi in incaltaminte inainte sa bagi piciorul scuturi putin sa se distribuie bine si gata te incalti.
Bai ce intrebari puneti. simplu, schimbi adidasii in adidasi de vara. sau inventat tot felul de adidasi. daca si in adidasi de vara + sosete de vara iti transpira picioarele, cumpara-ti o crema pentru asa ceva . sunt destule
Spala-te cel putin o data pe zi si dupa ce te stergi da-te cu spray special pentru transpiratia picioarelor. Se gasesc la raionul de cosmetice in supermarketuri.
Pai trebuie sati imoi picioarele intrrun lichian cu apa si ote putin. sper ca te-am ajutat
Poti sa-ti iei din magazin niste spreiuri, dar nu mai purta pentru 3-4 saptamani adidasi!
Sa stii ca poate ai ciuperca adica stiu o perosana care are ciuperca pe talpa picioarelor si de aia ii put cum zici tu=]]uitete pe talpa si in caz ca ai ceva de culoare in spre roz sau portocaliu atunci e ciuperca. Oricum trebuie sa mergi la medic si iti va da un spray sau ceva lotiune=]]
E o metoda veche,pe care o folosesc si eu si pe care au folosit-o si bunicii,pune in adidasi bicarbonat, gasesti si in supermarket, de fapt se mai foloseste si in bucatarie. Sper ca te-am ajutat!
Vampiroiul întreabă: