anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac o schimbare de look acasa?
Fara sa merg la coafor.
Repet ...ACASA...

2 răspunsuri:
| unconnected a răspuns:

Pai o schimbare de look acasa presupune sa-ti aranjezi parul intr-un anumit fel sau sa te vopsesti(nu-ti recomand sa te vopsesti acasa singura, poate daca te ajuta cineva atunci ai putea incerca). Oricum iti poti face multe coafuri.Eu de obicei imi fac bucle cu placa sau cu ondulatorul(dar cu ondulatorul ies mult mai bine) si iti poti prinde si cateva agrafe dragute :x.Nu uita ca fixativul are un rol foarte mare, pentru ca dac nu il folosesti buclele o sa ti se lase. Uite aici ceva in gen: http://www.google.ro/......tp?/imgres
Mai poti sa-ti faci carare pe mijloc si sa-ti intinzi parul cu placa si intr-o parte (nu in partea in care ti-ai facut cararea) iti iei o suvita si o faci cu ondulatoru si tio prinzi cu o agrafa.Arata foarte bine.Bineinteles ca poti sa til intinzi si simplu cu placa dar asa e mai interesant.
Iti impartasesc un mic secret de-al meu pe care il stiu de la o prietena ca sa-ti faci parul cu bucle mici(ca sa para cret).Iti iei o suvita subtire de par si o rasucesti pe un bat(eu de obicei o rasucesc pe un creion:))) si dai cu placa peste. Dupa o desfaci de pe creion cu mare grija si dai cu fixativ.O sa dureze mai mult dar crede-ma merita. :x
O alta alternativa ar fi sa-ti pui parul pe bigudiuri.
Sper ca ti-am fost de folos :*

| PisicutaMea a răspuns:

Pai cum ai parul drept, ondulat, cret?
Daca il ai drept poti sa te speci pe cap si sa te impletesti in codite mici, iar dimineata sa le dai drumul si rezulta un par cret.
Daca il ai ondulat poti sa-l dai cu spuma si sa-i faci volum.
Daca il ai cret poti sa-l indrepti cu placa.
Daca vrei poti sa rogi pe cineva(ex mama)sa iti tunda varfurile si sa-i dea alta forma.Eu asa fac de obicei si nu mai cheltuiesc bani la coafor.
Sper ca te-am ajutat!