Cand ai bani vin ele singure la tine man, nu trebuie sa le dai salariu ) Eu doar ca experiment social am mimat de cateva ori o situatie financiara foarte buna ca sa vad cum reactioneaza oamenii din jurul meu intr-un loc nou.In primul rand femeile roiau ca albinele, ma tot intrebau daca vreau sa ma serveasca cu ceva, gaseau pretexte sa ma atinga, se faceau ca le scapa o hartiuta pe jos si se aplecau sa vad eu ce lenjerie intima au pe ele, barbatii din ''dumneavoastra'' si ''sa traiti'' nu ma scoteau desi eram cu cel putin 10 ani mai tanar decat ei.Cand m-am imbracat si am inceput sa ma comport ca un cetatean modest de rand, nici la ''buna ziua'' nu primeam raspuns.Sincer prefer asa decat oameni falsi in jurul meu.
Totusi, care sunt acele "locuri noi" in care ai facut aceste experimente sociale?
Cum le-ai zis acelor oameni ca de fapt tu nu esti bogat?
Cafenele,terase,baruri,sali de sport, grupuri de tineret stranse prin parcuri sau terenuri de fotbal, intalniri, intalniri de grupuri. Locuri si grupuri de oameni unde nu esti cunoscut sunt foarte usor de gasit.Nu le-am zis ca sunt sau nu sunt.Hainele,modul a vorbi si poate uneori o casa pe la munte/mare strecurata in discutie este suficient.O astfel de ''minciuna'' se descopera in cateva zile.Isi dau seama repede daca esti sau nu esti ceea ce pretinzi.Cu toate astea daca o dai suficient de destept, nu au ce sa iti reproseze.Tu nu ai zis niciodata ca esti bogat sau sarac.Asta au inteles ei N-am zis ca respectiva casa este trecuta pe numele meu Eu unul m-am amuzat teribil sa vad cat de falsi sunt oamenii in prezenta claselor sociale de statut diferit. Inchiriaza o masina sport pentru o zi ca nu costa mult si mergi cu ea la agatat in centrul orasului. Apoi iesi la agatat cu bicicleta sau pe jos.Sau cel mai bine cu una veche, ca atunci fug femeile de tine mai rau decat de cei fara masina.Te lamuresti singur de situatie.
anonim_4396 întreabă: