Din pacate nu se poate. Daca stergi o poza, se sterge si comentarile care le-ai primit
Era bine dacase putea
Daca vrei sa ai mai multe comentarii lasa pozele.Nu le sterge
Succes!
E un concurs pe hi5 cu numărul de comentarii? Sau din orgoliu trebuie să ai multe comentarii. Să ai cu ce să te lauzi presupun. Genial. M-ai amuzat mai bine ca un banc. O să dorm liniştit.
Eu am vazut la cineva care are acelshi nr de comm da pozele ii dispar si apar altele.
Am vazut hi5-uri cu 15 poze...cu nu prea multe comentarii si cu cate 5230 de comentarii... cel putin asa scria p profil
Baga pozele in album privat, adica sa nu-l poata vedea nimeni decat tine.
mie, de exemplu mi s`au salvat commenturile. am 10 poze pe hi5 si peste 3000 de commenturi.
Asta a fost candva...inainte mergea...acum nu mai merge cei cu 957827483546 de comm`uri au hi5u mai vechi si au ramas undeva in arhiva
Eu daca sterg o poza cu comentarii la ea imi raman comentariile si poza se sterge...Incearca sa stergi o poza la care ai un comentariu, si dupa aceea uita-te la profil sa vezi daca ai acelasi numar.
Pai. E o chestie.
La mine, inainte, daca stergeai o poza, ramaneau comentariile, dar doar cele de peste 50.
Nu cred ca ai inteles.
Adica eu am 50 de commenarii la o poza. Primesc inca 1 si acum am 51. Daca sterg poza, ramane doar 1 comment. Sau mai primesc inca 3 si am 53, sterg poza, raman doar 3.
Dar acum vad ca numai merge
lextim întreabă: