| ang3l_iN_the_night a întrebat:

Cum fac sa am parul drept?
adica eu am parul ondulat sh vreau sal am drept... dar nu vreau sa mai folosesc placa
... un sfat plz

8 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Şi eu am părul ondulat spre creţ şi l-aş vrea drept nu vreau placă pentru că are dezavantajele ei. Din păcate, în ciuda căutărilor mele, nu am găsit nimic. Va trebui să rămână aşa. Totuşi, cred că placa rămâne singura soluţie.

Sărbători fericite!

Psihoyounger

| viatadecacatt a răspuns:

Pai in altfel nu cred ca ai cum.eu am parul drept vreau sa il am ondulat dar nu vreau sa folosesc ondulatorurolling on the floor

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Nimeni nu e multumit de cum arata...Si eu am parul drept si vreau sa fie cret...nu prea ai cum, de cat cu placa.

| corina_4591 a răspuns:

La coafor a aparut o solutie semipermanenta ca iti face parul drept dar nu tine foarte mult si la radacina tot un pic ondulat este. Eu am incercat si nu am fost asa multumita

| ioana_5244 a răspuns:

Am auzit de la o coafeza ca a aparut permanent pentru par drept happy nu stiu mai intereseaza-te tu.

| olimpiaherra a răspuns:

Nu iti este mila, in fine, dupa baie puneti un fes pe cap, nu inainte sa ti-l fi pieptanat, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista atatea creme pentru par, sampoane s. a...
[ Cu un fion si o perie ]

| sasha22alexa a răspuns:

Pai poti sa incerci dupa ce te speli pe cap, in timp ce iti usuci parul il pieptini si il dai cu crema pentru par drept. incearca asa poate merge, depinde cat de ondulat ai parul