| Thesinger1 a întrebat:

Cum fac sa am vocea mai groasa,mai de barbat?
Cand raspund la fix,toata lumea care il cauta pe tatal meu,sau pe mine,sau pe fratele meu,sau pe mama mea,ma confunda cu vocea mamei mele rolling on the floor! Am facut multe glume pe tema asta, dar m-am saturat sa fiu confundat cu mama mea!
Funda!

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mie mi se intampla des sa ma confunde cu tata lol laughing haha,cand le zic 'nu e tata ma, sunt eu' si la tara ma confunda lumea, ce pot spune, fumeaza si tu mai mult laughing eu fumez si se mai ingroasa vocea(asa spun unii, insa cred ca e un mit, dar sper sa nu te apuci de fumat ca numai ti 1 leu in buzunar)

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Depinde de varsta, poti deveni tenor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai intampla. Si eu am mai patit asta desi consider ca am vocea destul de groasa. Telefonul iti modifica vocea si se aude de parca ai vorbi dintr-o pestera, de aceea se ivesc confuziile astea penibile.

| Andeuta a răspuns:

Pai sa stii ca deocamdata nu ai ce sa faci dar keep calm laughing... de pe la 17-18 ani vocea baietilor se schimba si atunci vei avea si tu un timbru vocal diferit!

| motan444 a răspuns:

Ce nu iti place ca ti se spune sarut-mana
poti sa faci asa cand suna telefonul spui asa alo thesinger1( numele tau) la telefon cu cine doriti poate ca esti inca mic de varsta si de aia ai vocea subtire inca

| emilitalia a răspuns:

Cu timpul cand vei mai creste are sa se schimbe si vocea. Pana atunci mai sufera putin.

| Thesinger1 explică:

Ok mai astept.Mai astept variante.

| Sima_Cristian_1999 a răspuns:

Vocalize sau asteapta sa mai cresti, nu exista pastile pentru asa ceva

| radda01 a răspuns:

Cand vei creste si vei ajunge la pubertate ti se va ingrosa vocea.si eu prin generala vorbeam subtire, iar acum am cea mai groasa voce din clasa

| MarianZXQ a răspuns:

Du-te pe stadion si zbiara din toti plamanii