Pai.
Incerci sa vorbesti cu ea despre asta.
Poate nu vrea o relatie deoarece ii e teama de acea,, relatie'' sau pur si simplu. nu vrea!
Hmmm stati mai mereu impreuna, pupativa sarutativa si aia e...mai mult ce pot sa iti zic vrea sa va sarutati nu? dar ce are fata asta?
Pai in primul rind:CITI ANI AI?! inteleg ca esti adolescent si eu sunt dar nu inteleg termenul a se "combina"adica te combin esti o culoare... un indredient de mincare...nu stiu, poate ca daca esti asa de "demodat" incit sa nu sti ca acum nu se mai foloseste termenl"combin"
in al doilea rind:CONSULTTA UN DICTIONAR SI INVATA SA SCRI INAINTE SA PUI O INTREBARE!("care ii place de mine" eu credeam ca se zice"careia ii place de mine")
si in al treilea rind sfetul:comunicare, comunicare, comunicare! intreab-o de ce nu vrea sa se "combine" cu tine si o sa vezi cauza poate a suferit din dragoste, sau poate nu se simte pregatita etc daca e una din astea nu ai ce face, iar dac nu iti raspune nu ai ce face ca vorba aia DRAGOSTEA CU FORTA NU SE POATE!
succes! si data viitoare nu uita dictionaul, da?
by crissu_crazy
Sa o lasi balta pentu ca ori cat te ai chinui numa o sa iti faci mai mult rau, crede-ma daca a luat hotararea asta ca nu vrea nu o faci sa se razgandeasca nici daca stai in cap nu ii schimbi decizia.Succes
Faza cu fii un prieten bun nu merge in toate cazurile...am facut si eu intr-un caz cu o fata la fel si cand am ajuns la pasul in care ea voia sa devina iubita mea zicea ca nu poate pentru ca ne-am apropiat mult prea mult, si daca nu o sa mearga intre noi o sa sufere pentru ca a pierdut un prieten bun dar si un iubit. so...scoate-o in oras iesiti la un club cu mai multe persoane va distrati dansezi cu ea cat de mult vorbesti cu easi dupa ce o sa bei un pahar de ceva o sa iti iasa cuvintele din gura fara sa te straduiesti mult. si uneori ies vorbe bune
lucian13 întreabă: