| Alexandra_Andro_1985 a întrebat:

Cum fac să nu mă mai considere lumea o scorpie rea? Gen, aşe îs eu, mai răzbunătoare, dar chiar îs drăguță. Bine mai manipulez din când în când oamenii când am nevoie de ceva, dar în rest nu-s chiar așa rea.
Fundă

Răspuns Câştigător
| Anabela777 a răspuns:

E simplu. Daca chiar iti pasa atat de tare de ce cred cei din jur te poti schimba dupa bunul lor plac, dar nu-ti garantez ca te vei simti mai bine. Pana la urma faptul ca ai incerca sa treci drept o fetiscana buna si draguta ar fi intradictorie cu natura ta cu, care te-ai obisnuit. Explica-le ca ce e mai rau decat o scorpie rea este o persoana falsa si macar tu alegi sa fii naturala. Iar daca ei tot sunt asa intinde-le degetul mijlociu si treci mai departe. De ce ti-ar pasa de parerea lor? Doar nu sunt buricul pamantului.

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu ai cum, cat timp in majoritatea timpului esti o scorpie rea, nu ai cum sa diminuezi acesta imagine.
" mai manipulez din când în când oamenii când am nevoie de ceva, dar în rest nu-s chiar așa rea."
Doar cand am nevoie de ceva, eh, in majoritatea timpului oamenii au nevoie de cate ceva, deci, crede-ma, acel interval de timp la care faci tu referire este mai mare decat crezi.
Esti constienta ca esti rea si totusi continui.

Incearca sa te comporti cu ceilalti asa cum ti-ai dori sa se comporte si ei cu tine.
De fapt nu, nu incerca, ci fa-o direct, fa-o un obicei, daca vrei sa-si schimbe oamenii parerea despre tine.

| Kerre a răspuns:

Nu ai sa fii niciodata considerata o persoana buna daca manipulezi persoanele din jurul tau sau le faci rau, incearca sa iti controlezi comportamentul si cand iti vine o idee in minte rea incearca sa spui nu. Incearca sa ajuti oamenii din jurul tau cand au diverse probleme. Daca vrei face asta sunt sigur ca vei creste in inimile oamenilor.