| AvalohAlyn a întrebat:

Cum fac sa nu mai fiu considerat tocilar? Sa ma las de invatatura? Da port si ochelari dar sunt rame misto.Nu sunt prea popular si considerat atractiv deoarece sunt mai timid si mai retras, stau in banca mea.Sunt sociabil doar cu cei ce sunt sociabili cu minelaughingNu ma bag aiurea in seama sau sa par interesant.Ce sfat imi dati?

Răspuns Câştigător
| Satango a răspuns:

Bună!

Tu te consideri tocilar? Probabil tu sau cei din jur nu înţeleg această noţiune. Un elev tocilar e acela care îşi învaţă lecţiile mecanic, fără a le înţelege. Când vei mai fi numit aşa să-l întrebi pe respectivul ce înţelege prin ''tocilar''. Şi eu sunt prima pe clasă, dar nu sunt retrasă. Mi-a spus într-o zi un coleg, probabil din glumă, ''tocilară''. L-am întrebat ce înţelege el prin ''tocilar'', iar el mi-a zis : ''cei care învaţă mult ". Eeeh, *facepalm*. Fii doar tu Aline, totuşi dacă consideri că ar trebui să te schimbi pentru a-ţi fi mai bine fă-o! În ceea ce priveşte timiditatea şi retragerea.
Baftă!

6 răspunsuri:
| Jorah a răspuns:

Eu gândesc așa : mai bine învăț acum și devin ceva în viață. Nu mai băga în seamă tot ce ți se spune, nu ești tocilar de loc, ești un exemplu de urmat pentru mulți elevi din România care nu conștientizează în ce țară se află. Învață în continuare, ai să vezi că peste câțiva ani totul o să se schimbe.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fii tu însuți, invată bine nu te lua după toti cocalarii care in loc sa invete se droghează sau umblă după femei.

| T0T a răspuns:

Să fii tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te schimba.

| Daniellllll1 a răspuns:

Si daca esti tocilar ce? Am examenu' ala de a 8-a, si in secunda de fata as vrea sa fiu tocilar o saptamana sa stiu la Mate., ca sunt bata, nu stiu daca scot 5 rolling on the floor

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Daca te simti bine asa cum esti de ce sa te schimbi? Si oamenii nu se pot schimba.