| pinklov3 a întrebat:

Cum fac sa scap de dependenta de telenovele crying

Răspuns Câştigător
| DarkHowler346 a răspuns:

Incearca un altfel de fil de exemplul ScienceFiction Stapanul Inelelor sau Securea sau INSIDOUS sau INCUBUS ca astea sunt bune si crede-ma am fost in aceeasi situatie ca tine dupa ce am vazut asteam am incercat toate genurile Comedie:ICE AGE./.

3 răspunsuri:
| 5a a răspuns:

Cu timpul ai sa te saturi si de telenovele, stai linistita ca nu esti depedenta.
Tu nu cunosti bine ce este depedenta, depedenta de alcool, de fumat, de baut cola ( in care m-am aflat eu ) da de baut cola, faceam luna si eu consumam numai cola, cu timpul am lasat-o, ma distrugea nu puteam sa dorm, eram obosit tot timpul, era nasol tare ce mai.
Nu cred ca am vrea sa stim depedentii de droguri cum isi sparg venele, sunt fel si fel de minuni, telenovele, filme astea nu sunt fleacuri maine poimaine le lasi si pe astea.
Si eu sunt un mare fan al filmelor horror dar de cand n-au mai dat astia un film bun n-am mai cautat laughing salut

| VadTot a răspuns:

Buna Banuiesc ca esti fata Daca esti Fata probabil iti va fi foarte greu mai ales daca esti o fire foarte romantica si passionala Visatoare si foarte sufletista...Deci cred ca iti va fi foarte greu! Incearca sa mai urmaresti si alte filme Dar cu totul diferit de telenovela sa nu semene sub nicio forma!

| Clauvdgg a răspuns:

Sa te uiti la seriale americane laughing si apoi telenovelele o sa ti se para o porcarie rolling on the floor
Baftaaa!

Întrebări similare