Poate o sa ti se para ciudat, dar eu, dupa o cearta de genul asta, dorm. Pur si simplu. Cateva ore, apoi, cand ma trezesc, totul pare mai putin grav si mai usor de rezolvat. Mi s-a intamplat de multe ori. Si mereu am rezolvat-o in felul asta. Apoi, dupa o zi sau maxim doua, ne-am impacat si totul a parut o prostie(motivul pentru care ne-am certat).
Eu personal nu stiu dc da nu ma pot certa cu nimeni
dupa parerea mea cand vezi ca acea persoana are chef de cearta din cauza unui subiect pur si simplu fii de acord cu ea nu se intampla nimic daca lasi de la tine din cand in cand pentru a evita certurile trust me din acelasi motiv era sa imi pierd cei mai buni prieteni
asa sa raspund la intrebare cum sa scapi de tristete si de singuratate pai foarte simplu ii suni si le zici " a fost o porcarie ca ne-am certat pentru... suntem prieteni de cand eram mici si nu o sa permit... sa strice asta" in majoritatea cazurilor functioneaza
daca nu poti sa zici (in unele cazuri trebuie sa bagi cate o minciuna) "ca ai trecut printr-o perioada grea si ca ai gresit" pentru a te impaca cu ei si pentru a nu te mai simtii singura trebuie sa mai lasi si de la tine(fara sa se inteleaga ca tu ai fii o persoana care nu face asta)
daca ma insel my bad
pai da mi s-a intamplat si mie ma tot contraziceam cu diversi prieteni pana cand am dat de unul(o fata) cu care nu ma puteam certa adica daca ii ziceam ceva zignitor nu se supara si incerca sa faca glume pe seama asta (nu despre mine si despre acel subiect)
... pana la urma am zis sa fiu si eu ca persoana aceea si vad ca de 1 an o duc bine
anonim_4396 întreabă: