| EuTeAjutÎnPermanenta a întrebat:

Cum fac sa scriu cu a cu caciulita sau cu i de la inger

Răspuns Câştigător
| itscloudyoutside a răspuns:

Te duci la start -> settings -> control panel -> iar acolo este o iconiţă albastră numită "Regional and Language Options". Intri acolo şi selectezi limba română. Apoi, ca să scrii cu diacritice, trebuie să apeşi Alt + Shift, iar "[" se va transforma în "ă", "]" în "î", "\" în "â", ";" în "ş", şi " ' " (apostroful ăla) în "ţ". Sper că nu sună prea complicat.

| SkaterShow a răspuns (pentru itscloudyoutside):

Anna ai zis tu bine dar Z o sa se transforme in Y si nu o sa mai poti scrie Z.trebuie dezactivat iar.si suna cam complicat k?

| itscloudyoutside a răspuns (pentru SkaterShow):

Da, Z se va transforma în Y, dar asta nu înseamnă că nu mai poţi scrie Z, pentru că şi Y la rândul său se va transforma în Z. Îmi cer scuze că am uitat să precizez asta.

| TheSkull a răspuns (pentru itscloudyoutside):

Anna mie nu imi merge

| carlos770 a răspuns (pentru itscloudyoutside):

Ba nu merge asa

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Dacă ai în bara de jos( sau undeva pe dekstop) un EN dă click pe el și s-ar putea să se comute pe RO ( România). Dă click pe RO.
Se va comuta pe RO dar nu e de ajuns. Pentru scrierea în românește, programele au suferit unele modificări și pentru cel în limba română, ă și î se formează de pe tastele „acoladă" și „paranteză pătrată", primul rînd de litere, dreapta, înainte de „enter".
Sînt aproximativ 32 de modificări față de programul de la EN(engleză).

| PuLs a răspuns:

Dai click pe Start>ControlPanel>Clock, Language and Region>Change Keyboard or other input methods>Change Keyboards...>ADD>Bifezi Romanian. Ai o poza facuta de mine sa vezi cum ar arata. (Windows 7 ) http://imageshack.us/photo/my-images/59/tutoriald.png/

Întrebări similare