| ionela_5069 a întrebat:

Cum fac sa treaca timpul mult mai repede intr-o zi plictisitoare[straight face]

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai faci ceva care iti place, de exemplu asculti muzica, suni o prietena, iesi la o plimbare lunga prin parc.

| Victoria a răspuns:

Facand ca ziua respectiva sa NU mai fie plictisitoare. Cum? Ocupandu-ti timpul cu activitati utile si placute: iesi cu prietenii afara(ca tot e primavara), citeste o carte captivanta, invata la un obiect care iti va trebui pe viitor, ajutati parintii la treaba, fa curat in casa etc.

| mary a răspuns:

Adica tu ai zile plictisitoare? rolling on the floor frate chiar sunt curioasa sa-ti situ programul tau zilnic. serios! daca tu te plangi de zile ca astea atunci eu ma plang ca n-am timp. poti sa-mi trimiti un mesaj cu programul tau? doar de curiozitate.

acum ajungand la intrebarea ta...

poti sa iesi afara sa te distrezi cu prietenii(te dai cu rolele, te duci in parc si palavragesti cu prietenele tale, mergeti cu bicicleta, sau mergeti din magazin in magazin si va uitati la diverse lucruri, in caz ca ai mall in orasul tau sau orasul de langa te poti duce la mall) sau sa stai in casa sa petreci timp cu familia ta (singur in camera parca e plictisitor si timpul trece mai greu), poti sa te duci in vizita la o prietena, poti sa plimbi catelul tau sau al vecinei, sau poti sa faci misto de vecinii de la bloc cu prietenele tale, etc, etc, etc...sunt multe chestii de facut pentru a trece timpul in casa. totul e sa nu stai in casa degeaba si sa spui mereu "ma plictiseeeesc... ce sa fac?". distreaza-te

| vladvlad23 a răspuns:

De citit a mai zis cineva dar eu vreau sa dezvolt asta.
Pentru categorii intre 6-11 ani poti citi basma
Pentru categorii intr 13-16 poti citit romane de astea mai noi gen twilight. 1.http://www.scribd.com/fullscreen/23429233. 2.http://www.scribd.com/doc/24451344/2-Luna-noua-Stephenie-Meyer-in-romana 3. http://www.scribd.com/doc/25494567/Stephenie-Meyer-3-Eclipsa
sau romane aventura gen piciul, singur pe lume, aventurile lui tom sawyer, Robinson crusoe etc.
Pentru categorii mai mare, pai... exista mai multe posibilitati incepand de la cartile de un nr N de pagini unde N

| cristiiiiiii a răspuns:

Www.arcadetribe.com sper sa iti plk:D

| He yo! a răspuns:

Of.da.Marea problema pe care si-o pune toata lumea. Ce ai zice daca ai suna o prietena sa iesiti la shopping (daca-i o zi frumoasa). Daca este o zi ploioasa invita o prietena la tine sau du-te tu la ea si vorbiti si voi: bla, bla, bla. Va faceti manichiura, va uitati pe net, va gasiti voi de treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti citi o carte daca iti place.desigur.sau sa intri pe net:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca atunci cand te joci la computer trece timpu repede. Dake iti plac animeurile( desene animate japoneze) uitate pe www.animekage.com la naruto sau altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iesi afara sa te plimbi cu rolele cu skate-ul cu bicicleta sa te joci tennis...gasiti voi ceva de facut sau in cel mai rau caz iesiti la o plimbare in parc si va intrebati reciproc ce vei face cand va incepe scoala...gasesti tu cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa tot ce'ti trece prin cap iar daca nu'ti trece nimic laughing. asculta muzica te va bine dispune si iti vin idei!winking :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex cu mine

Întrebări similare