Hmm pai asta nu depinde de tine. visele vin atunci cand vin.nu le poti coordona tu. dar ti-as putea da un sfat. inainte sa adormi gandeste-te la ceea ce ai vrea sa visezi si ai putea visa.eu am incercat si mi-a reusit :d. bafta funda plzzz
N-ai cum. Visele vin de la sine.Cand visezi esti in lumea ta.Dar poti inainte sa te culci sa te gandesti la ce vrei sa visezi asa poate cand adormi poate o sa visezi. Funda?:-)
Cand dormi, in faza somnului superficial numit REM(Rapid Eye Movement)ai cele mai multe vise. Pana de curand, se credea ca visele au loc doar in timpul somnului de tip REM (miscarea rapida a ochilor), acestea pot aparea si in timpul celui de tip non-REM, doar ca sunt de durata mai mica. Cum aproximativ 80% din totalul somnului este reprezentat de etapa non-REM a somnului, perioada caracterizata prin lipsa viselor sau prin vise de scuta durata, din acest motiv cred ca ai impresia ca nu visezi!
Daca vrei sa visezi cand vrei u incearca sa dormi pe spate, dimineata cand te trezesti obosit incearca sa mai dormi putin pe spate la mine merge mereu