Pentru un screenshot complet apasa butonul Home + butonul de blocare, ambele in acelasi timp. Dacă vei face acest lucru în mod corect, vei auzi un sunet de aparat de fotografiat, ecranul se va estompa cu mesajul: Captura de ecran salvată va fi afișată. Aceasta va apărea în dosarul Imagini din galeria foto.
Succes!
Incearca sa apesi in acelasi timp pe butonul de home si butonul de blocare. nu stiu sigur daca merge pentru ca am cautat telefonul pe google imagini si am vazut ca butoanele alea 3 sunt pe senzori. deci nu sunt sigura ca va functiona.
Blocare si casuta deodata si le tii un pic :3 vezii aici ca nici eu nu m-am prins https://www.youtube.com/watch?v=JBk9jmM009Y
Nu functioneaza cu butonul home deoarece e cu touch, si nu se intampla nimic cand apas pe amandoua.
Apasa pe butonul de inchidere\deschidere si pe butonul de dat mai incet la volum in acelasi timp cel putin 2 sec.
Tine apasat pe singuru buton care exista ( ala de jos) si pe butonu lateral de unde il blochezi. si asa se face screenCapture
Multumesc! la mine a functionat
imiplaceciocolatamult întreabă:
anonim_4396 întreabă: