◆ Citește ce scrie pe acest site http://www.eva.ro/......-7158.html și 100 % te va ajuta.
Descarcă-te. Plângi sau povesteşte cuiva ceea ce te-a enervat în halul ăsta (dacă n-ai cu cine să vorbeşti despre asta poţi oricând să-mi trimiţi un pm).
Pai depinde.fa ceva ce iti place. iesi afara plimba-te...asculta muzica.du-te intr-un loc in care sa fi doar tu. Acum depinde si motivul pentru care vrei sa te omori... sper sa fii ok.
Asculta muzica lenta, vorbeste cu cineva despre problema, iesi afara, daca te ajuta sa te descarci : plangi. Poti sa iti faci, eventual si un ceai de tei.Te ajuta sa te linistesti.Mult noroc!
Uita-te la o comedie uitate la norbit sau la big man ..eu asa fac distreazate iesi pe-a fara traiesteti viata...
In primul rand, pune un cantec lin si incepe sa te gandesti la tot ce s-a intimplat, si plangi cat mai tare poti... Apoi fa putina yoga in pozitia "mort". Scrie intr-un mesaj tot ce s-a intimplat fara sa ii trimiti nimanui. Cumpara o ciocolata cu menta si mananc-o pe toata foarte repede. Mesteca multa guma, ascunde-te intr-un lan cu iarba mare si multa si uite-te la stele sau la soare si imagineaza-ti ca vorbesti cu ele... Sper ca te-am ajutat.
P.S. Si eu fac asa ceva de fiecare data cind ma simt stresata...
Asta e parerea ta cum sa te indopi cu ciocolata totusi ce-ai daca vrei sa mananci o mananci incet dar nu de-o data mai pastrezi si pentru mai tarziu asta este parearea mea traiesteti viata din plinnnnnnnnnnnnn. sper ca te-am ajutat. funda?
Eu m-am materializat din mai multe puncte de vedere si am aflat daca ciocolata mai ales cu menta o mananci repede peste 10 minute vei avea senzatia de libertate si curatire, de aceea am dat acest sfat... Eu nu dau sfaturi fara sa ma materializez...
Atunci de ce nu i-ai spus sa manance o guma ca si aia e cu menta
RoOoZ întreabă: