anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac si eu sa ma calmez..ca imi vine sa ma omorstraight face

9 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

◆ Citește ce scrie pe acest site http://www.eva.ro/......-7158.html și 100 % te va ajuta.

| Rockart a răspuns:

Descarcă-te. Plângi sau povesteşte cuiva ceea ce te-a enervat în halul ăsta (dacă n-ai cu cine să vorbeşti despre asta poţi oricând să-mi trimiţi un pm).

| AndyLavy a răspuns:

Pai depinde.fa ceva ce iti place. iesi afara plimba-te...asculta muzica.du-te intr-un loc in care sa fi doar tu. Acum depinde si motivul pentru care vrei sa te omori... sper sa fii ok.

| Genessis a răspuns:

Asculta muzica lenta, vorbeste cu cineva despre problema, iesi afara, daca te ajuta sa te descarci : plangi. Poti sa iti faci, eventual si un ceai de tei.Te ajuta sa te linistesti.Mult noroc!

| Zenohells a răspuns:

Uita-te la o comedie uitate la norbit sau la big man laughing..eu asa fac distreazate iesi pe-a fara traiesteti viata...

| Criss_Cristina_1994_Amzs a răspuns:

In primul rand, pune un cantec lin si incepe sa te gandesti la tot ce s-a intimplat, si plangi cat mai tare poti... Apoi fa putina yoga in pozitia "mort". Scrie intr-un mesaj tot ce s-a intimplat fara sa ii trimiti nimanui. Cumpara o ciocolata cu menta si mananc-o pe toata foarte repede. Mesteca multa guma, ascunde-te intr-un lan cu iarba mare si multa si uite-te la stele sau la soare si imagineaza-ti ca vorbesti cu ele... Sper ca te-am ajutat.
P.S. Si eu fac asa ceva de fiecare data cind ma simt stresata...

| Zenohells a răspuns (pentru Criss_Cristina_1994_Amzs):

Asta e parerea ta cum sa te indopi cu ciocolata totusi ce-ai daca vrei sa mananci o mananci incet dar nu de-o data mai pastrezi si pentru mai tarziu asta este parearea mea traiesteti viata din plinnnnnnnnnnnnn. sper ca te-am ajutat. funda?

| Criss_Cristina_1994_Amzs a răspuns (pentru Zenohells):

Eu m-am materializat din mai multe puncte de vedere si am aflat daca ciocolata mai ales cu menta o mananci repede peste 10 minute vei avea senzatia de libertate si curatire, de aceea am dat acest sfat... Eu nu dau sfaturi fara sa ma materializez...

| Zenohells a răspuns (pentru Criss_Cristina_1994_Amzs):

Atunci de ce nu i-ai spus sa manance o guma ca si aia e cu menta

Întrebări similare