Buna uite niste sugestii de creme care sunt foarte bune : NORMADERM,Zinerit,Skinoren,Clean&clear,Vichi anti-imperfection,crema de galbenele,Diacneal, Spirulin, Tuya acestea sunt niste creme anti-cosurilor foarte bune sa le folosesti cu drag pentru ca sunt foarte bune Incearca si bafta
Uite.eu am multe cosuri pe fata.o doamna de la cosmetica m-a sfatuit sa ma dau cu protex (sapun.dar nu lichid)de cand ma dau, cosurile au inceput sa se usuce, si cad singure, nu mai trebuie stoarse sau altceva. sper sa te ajute sfatul meu.
Cel mai bine ar fi să te duci la un dermatolog și eu am avut o problemă cu coșurile și doctorul mi-a recomandat să mă spăl pe fată cu săpun cu sulf ( găsești la farmacie si e pînă in 10 lei) și toate coșurile au dispărut în maxim căteva săptămâni de spălat zilnic și acum mai folosesc si Clearskin de la AVON ca să îmi păstrez tenul curat.
Banuiesc ca ai maxim 15 ani...chestia e ca dispar odata cu varsta tot ce poti face este sa te speli des cu apa rece (nu calda sau fierbinte) si sapun apoi sa te stergi bine de tot sau daca vrei sa cumperi produse anti-cosuri dar nu prea au niciun efect si iti fac tenul sensibil
Pentru cosuri cea mai buna crema care te scapa sigur de ele este vichy:http://www.vichyconsult.ro/......-specifica
Ia Zinerith de la farmacie si urmeaza instructiunile. totodata, ai grija la alimentatie, evita grasimile si nu neglija igiena personala. mult noroc
Andrei67y5 întreabă: