| HelloKitty_9514 a întrebat:

Cum fac un aspect cu poza mea pe hi5? am dat la,, modifica aspectul" si dupa aia la,, aspecte create de mine" am bagat o poza si am bifat,, in" asa mi-a zis cineva sa fac thinking si am salvat si imi apare alb.nu apare poza mea! ajutati-ma pls! dau funda si voturi big grin!

4 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

VICHY Dercos Sampon Antimatreata pentru. Par Normal si Gras - 200 ml

43 RON
Pentru a-l ingriji:

- Aplicati o masca de argila absorbanta doar pentru radacini, in niciun caz pe lungimea firului de par.

- Spalati-va parul numai cu un sampon purificator.

- Hraniti-va lungimea si varfurile parului cu uleiuri si masti hidratante.
De evitat:

- samponul special pentru bebelusi sau copii, foarte bland, insa cu un efect de ingrasare, de aceea nu este deloc adaptat tipului de piele a adolescentilor sau a adultilor;

- frictionarea cu putere a capului cu unghiile in timpul samponarii;

- doua spalari succesive, caci al doilea are efect decapant;

- apa la temperatura foarte ridicata;

- feonul cu temperatura mare tinut foarte aproape de radacinile firului de par

Uite un site cu mai multe sampoane bune:
http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-sampon-par-gras.html

Parul gras nu trebuie periat intens, deoarece astfel produce si mai mult sebum. Cand il uscati cu feohnul, periati in raspar, pentru a-i da mai mult volum.

- Ce-i drept, bunica nu stia de uleiul arborelui-de-ceai, dar viitoarele generatii vor retine aceasta sugestie: adaugati la fiecare spalare cate 5-10 picaturi de ulei in sampon, deoarece regleaza productia de sebum.

- Atentie la o alimentatie sanatoasa
; mancati, asadar, multe fructe, legume si produse
din faina integrala si evitati alimentele prelucrate industrial si mancarurile grase.

Funda?

| mihaela0205 a răspuns:

Si mie imi apare la fel. crying

| Miinato a răspuns:

@curiozitatea
nnu a intrebat nimic despre par laughing? sau rolling on the floor?
ps. si mie angry crying

| lallylove a răspuns:

La PAGINA GLOBALA - bagi poza care o doresti, si dupa aceea sub ADAUGA POZA o sa gasesti niste sageti albastre, dai acolo pentru a incarca poza si pentru a vedea daca este buna.