Cred ca de la un baiat ai primi cel mai bun raspuns ☺Asa deci, daca vrei sa te placa, un baiat ar trebui sa fie impresionat de spontaneitatea ta. Daca esti timida, nu rezolvi nimic.Glumeste cu el, spune-i glume, dar nu te apropia prea tare de el (moral vorbind). fizic, ai putea sa il iei de mana.Desigur,conteaza si tipul baiatului pe care il placi. Daca e gen,, tipul rebel, cool si smecher al scolii'' fii si tu la fel. Poarta-te ca el.Incearca sa ii dai replici haioase etc. Daca e tocilar, imbata-l cu istetimea ta.Baga-i ceva istorie, ceva cu,, Stiai ca?'' ☺ Sper ca te-am ajutat.
Trei cuvinte, draga mea! FII..TU..INSATI!
Asta e toata cheia problemei.Cu siguranta va fi cineva care sa te iubeasca asa cum esti! Dar, tine minte, orice calitate morala(inteligenta, bun gust, calm)ajuta mult!
Daca esti frumoasa e destul, din moment ca la varsta aia cautam sex ca doar nu, nu se insuram normal ca fizicul conteaza
Te plimbi lasciv prin fata lui, ii faci cu ochiul si ii mai dai din cand in cand cate un pupic de la distanta. Sigur va sa-i pe tine intr-una din zile.
Nu poti face un baiat sa te iubeasca doar sa te placa.
Pai, ar trebui moral sa fi :
-vesela
-inteligenta
-nubunatica (putin)
-glumeata
-draguta
-vorbareata (putin)
Si ca aspect :
-parul ever curat
-ingrijita
-haine curate, accesorii
-poarta ceva diferit si unic (le place baietilor, dar nu carpe sau saci, ceva normal dar special)
Este foarte important contactul vizual cu el.
Sa flirtezi subtil, uita-te la el, vorbeste-i, curaj!
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Her010 întreabă: