anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac un baiat sa-si dea seama ca il plac si cum imi dau seama daca ma place? Funda pentru cel mai bun raspuns la ambele intrebari. Funda o dau maine:d

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Pai te priveste discret,iti zambeste,incearca sa atraga atentia,se comporta mai frumos cu tine decat cu ceilalti,iti ia apararea,incearca sa te ajute cu ce ai nevoie,incearca sa se integreze in grupul tau de prieteni, sa para ca are aceleasi pasiuni ca tine.
Tu priveste-l,zambeste-i discret,ofera-te sa il ajuti,prefate interesata de ceea ce ii place lui, asculta si tu o piesa preferata de a lui la casti tare cand este el in preajma ca sa ii dai impresia ca ascultati aceeasi muzica laughing, etc.

3 răspunsuri:
| Danyel_1914 a răspuns:

Pai nu trebuie decat sa faci ceva ce ii place lui sau sa te comporti cu el altfel decat cum te comportii cu ceilalti.iti dai seama daca te place prin faptul ca faci ceva ce ii place lui de 2, 3 ori si daca el te respinge inseamna ca nu te place sau daca se comporta cu tine altfel dkat cum se comporta cu ceilalti.Parerea mea

| Danyel_1914 a răspuns:

Pai nu trebuie decat sa faci ceva ce ii place lui sau sa te comporti cu el altfel decat cum te comportii cu ceilalti.iti dai seama daca te place prin faptul ca faci ceva ce ii place lui de 2, 3 ori si daca el te respinge inseamna ca nu te place sau daca se comporta cu tine altfel dkat cum se comporta cu ceilalti.Parerea mea.

| КคTคLเภ a răspuns:

Trebuie sal inpresionezi sa-l ajuti si sa fii alaturi de el atunci te va placea.cum sati deai seama ca te place e tare usor daca iti face niste surprize sau te amuzeaza mult succes