Daca nu este posibil sa evit situatia respectiva, imi ocup timpul cu altceva pana cand va veni momentul, iar atunci fac fata fricii, uneori constatand ca lucrul de care ma temeam nu era nici pe departe atat de ingrozitor pe cat mi-l imaginam. Dar, in general, nu ma gandesc cu teama la aproape nimic, in afara situatiilor exceptionale.
Infrunti acel lucru....nu stiu nu mi s-a intamplat.singuru` lucru de care mi e frica e BACU`
Buna.
Eu incerc sa-mi stapanesc frica gandindu-ma la lucruri pozitive si spunandu-mi in gand ca nu mi-e frica.
Te duci si "cauti" acea entitate. Iti infrangi teama, altfel te distruge
Stiu foarte bine despre ce vorbesc da nu mi-e frica de cacaturi din astea. infrange-ti teama, da-le dracu de entitati
Fa-l prieten Intunericul de ex. daca ti-e frica de el, stinge toate luminile si plimba-te prin casa in intuneric sa vezi ce fain e.
Hmm mie odata mi-a fost frica de intuneric.si mi-am invinso pur si simplu odata sa luat curentul si am stat vreo 2 ore fara curent si mi-am facut curaj si am stins lanterna ma plimbam prin casa fara frica chiar si dupa ce am vazut un film horor din cauza familiei T>T lor nu le pasa ce vad eu si peatunci aveam 5 ani, 5 ANI! sau era 7 >.> nu mai stiu da in orice caz intre astea 2 ^^, asa si in ziua de azi imi place la nebunie intunericul mai mult decat lumina ^^, si de examen mi-a fost frica iar cand a venit timpul sa dau eram asa de cea mai tare din parcare incat l-am trecut cu brio la ambele cu 10 ^^(asta pentru ca m-au ajutat memoria mea vizuala si auditiva am mers ffff rar la meditatii le anulam mereu, nu-s tocilara si nu vreau sa fiu niciodata eu vreau sami imbunatatesc si mai mult memoriile mele ^^ ), asa apoi din cauza mamei ca m-a pus sa ma uit la chiaky miera frica de papusi O>O iar eu in casa aveam O ARMATA INTREAGA de papusi iar frica asta am inviso prin a face wrestling cu papusa si ca am decapitato era prea ingrozitoare , deci pur si simplu iti invingi tererile confrontandule cu ele. acum singurul de care imi este frica este dumnezeu si asta imi zic defiecare data, nu cred ca exista o alta teama mai mare, mie nici de satana nu mi-e frica! DAK E SA VINA LA MINE poate fac wrestling si cu ea da ma rog nu cred pur si simplu am sa ma gandesc la dumnezeu in momentu ala >.>...>.>...
Marius339 întreabă: