Nu vreau sa par diferita, sau nu stiu cum, dar eu nu fac nimic, nici macar nu ma uit prea insistent la el ptc cu siguranta se va uita el dupa mine...Imi stiu potentialul si prefer sa nu fiu eu cea care se baga in seama
Daca nu il cunosc nu fac decat sa zambesc la el
Alceva nu prea as avea ce face.
Ii arunc un zambet larg din mers...nimic mai mult. Daca vrea mai mult sa ma caute el.
Draga sissy,
depinde!
Vreau sa spun poti trece si tu pe langa el cu grupul tau de prietene vorbind despre un subiect ce le plac baietilor.Nu trebuie sa pareti timide ci dimpotriva. Poate el te va observa si va intra
in vorba cu tine, dar nu daca stai deoparte timida.
Sau incearca altceva: cheama-l putin sa te ajute cu ceva sau ce iti trece tie prin cap, sau prefa-te ca l-ai confundat si apoi zi oricum multumesc sau scuze(depinde ce inventezi), pari de treaba nu ai vrea sa ne cunoastem mai bine? Si faceti schimb de ID-uri la inceput sau poate chiar telefoane... dar totusi ar fi mai ok sa te uiti la baieti de varsta ta.
Oricum...
Succes!
XoXo
Spun ceva de fotbal.si dupa se baga el in seama.Iti dau un exemplu.eram intr-o seara cu o prietena ne plimbam prin oras. .si pelanga noi trec 3 tipi de la schipa Steaua aia mica)... aveau meci cu Rms, si erau imbracati in echipament. .si eu.huh si ca de obicei. ii zic... poff ce frumos esti pacat k tii cu steaua. .si am trecut mai departe... dupa care vine si ma intreaba cu ce echipa tin. .si ii arat telefonul. Dinamo. .si dupa am plecat k prosta. .si acum imi dau pumni in cap)
Eu, cum vad un baiat sooooper, ma duc si invat sa scriu romaneste, ca altfel nu am nicio sansa in viata.
Poti sa incerci sa te faci observata, sa ii zambesti si daca vezi ca se uita la tine si nu pare deloc interesat mai bine il lasi in pace; pentru ca daca te place si el si vede ca i'ai zambit si ca l'ai urmarit din priviri va veni sa vorbeasca cu tine
Două persoane de sex opus, mai ales dacă sunt tineri şi nu se cunosc, dar se simt din priviri atraşi unul de altul, indicat este ca cel puţin unul din ei să salute respectuos. Aşa este civilizat.Pentru că te vei întâlni iarăşi, iar vei saluta, şi la un moment dat aceste saluturi vor face ca persoana respectivă să nu ţi se mai pară străină şi veţi intra într-o discuţie.Mai departe vedeţi câte idei şi puncte comune aveţi. Poate ai trecut pe lângă iubirea vieţii tale şi din timiditate (de fapt e prostie crasă) ţi-ai văzut de drum. Făţi singur viaţa aşa cum doreşti, nu mai accepta reguli de comportament, pe care tu în forul tău interior, le consideri că nu te caracterizează sau nu te mulţumesc.Fiţi voi înşivă! Nu lăsaţi să treacă viaţa pe lângă voi. Dar fiţi civilizaţi şi umani în toate relaţiile voastre. Să fiţi iubiţi(iubite) şi fericiţi(fericite)!
Imi indrept privirea spre el si zambesc finut..cred ca si'ar da el seama ca'l plac
Bag in discutie anumite informatii despre mine.de ex am vazut acum 3 saptamani un baiat pe care nu am putea fi neremarcat:d si am inceput sa vb cu prietena mea despre nr meu de tel.ma rog, am avut noroc ca l am vaz de la dstanta si am facut cu pr mea un mik plan adica ea sa ma intrebe de nr meu de tel etc... oricum, el ma auzit si a zambit.am fost putin dezamagita ca nu ma remarccat ca sa zic asa mai mult doar ca prietenul lui da, care m-a sunat a doua zi)
Hey eu sunt din Lugoj dar nu te am vazut pe strada \prin oras ziceai undeva ca si u esti.Da mi idu lu u sa vb sa ne cunoastem mai bine.
Nik l-as lasa in pace.Sau as manca o linngura de miere cand mie pofta de el
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: