Eu sunt mai pasiva de felul meu. Daca aud ca sunt barfita nu prea imi pasa.Sunt doar vorbe care nu isi ating tinta.Nu ma enervez decat in cazuri exceptionale cand se aduc injurii la adresa parintilor mei sau a prietenilor apropiati.Atunci las linistea la o parte
Si eu ma cert, dar numai atunci cand stiu ca am dreptate, in rest tratez cu indiferenta.
Stii ce fac eu cand sunt dispute la servici? Plec de acolo cat ai zice peste. Am eu problemele mele acasa, nu am chef sa ascult tampeniile altora.
Poi stau deoparte doar atunci cand nu se vorbeste de grupul meu, dar daca vorbeste iese intotdeauna scandal intre tabere, ne-a dus si la psihologul scolii, 2 luni dar nu a rezolvat nimic, suntem in aceleasi conditii din cla a 9-a.Eu cred ca ar trebui sa le spui tot ce iti vine in acel moment daca mai vorbeste de tine, parerea mea
De ce la dati atat de mult caz? tocmai asta si vor, sa se considere -importante si niste vedete. puteti faci si voi la fel ca ele, incepeti sa le comentati, sa le barfiti si sa faceti tot ce fac ele, dar in asa fel incat sa le ofticati si voi sa va simtiti bine, pentru ca ele sa vada lucrul acesta. faza cu aceste grupulete sa intampla peste tot, nu doar la voi.stii ce am facut noi? am inceput prin a le lua prieteni(iubitii, acolo unde era cazul) si pe 2 dintre ele, chiar le-am batut(stiu, nu a fost frumos)dupa ore, ca sa nu poata merge la director.bafta si uniti-va contra lor.
Din pacate pentru copiii buni, mai exista si scorpii din astea care ne fac zile fripte.si eu ma confrunt cu unele din clasa, si culmea, au fost prietenele mele cele mai bune.acum sunt niste nesuferite. tac, tac, dar daca ma prea enerveaza, ma mai si cert cu ele! x(
Si eu patesc acelasi lucru dar eu zic sa zici vreo doua si daca nu se astampara si se mai ia de tine ia tragele vreo doua sa vezi cum se linistesc eu asa fac tot timpu
Ar fi bine sa le raspunzi la moment cu vreo fraza taioasa plina de sarcasm, ajuta))
Geo2969686 întreabă: