| Enigmă a întrebat:

Cum faceti sa nu aveti emotii inainte de examene sau teze?
Fundita!

Răspuns Câştigător
| Mandy a răspuns:

Consider ca orice adolescent in preajma tezelor/examenelor are emotii.Este foarte simplu sa scapi de ele. Pur si simplu citesti/inveti, ca sa ai minima siguranta ca stii, dupa care papi putina ciocolata.Insa cel mai bun remediu este sa razi inainte de teza/examen.Asta iti asigura o buna dispozitie, si sunt mult mai mari sansele sa iei nota 10.Ca sa razi, poti sa faci misto cu un coleg, sa citesti bancuri, sa faci poze amuzante.Mai era o solutie, inainte de fiecare examen, sa joci volei, handball... Dar eu una nu ti-o recomand, pentru ca te duci la teza obosit.
In orice caz, sa nu te apuci de citit cu o ora inaintea tezei, pentru ca nu rezolvi nimic, ba mai mult te stresezi si te tulburi.
Iti doresc mult succes la teze big hug eu dau maine teza la mate \dancing

8 răspunsuri:
| anqutsel a răspuns:

Invat bine ca sa fiu sigura pe mine

| Daria a răspuns:

Ma gandesc ca un examen sau o teza chiar nu-s cele mai importante lucruri din lumeoh go on

| thegirlpaula a răspuns:

Daca nu inveti ai emoti. dar daca inveti esti ok.succes in continuare...

| Dreams7 a răspuns:

Incerc sa fiu sigura pe mine...doar ca nu scap niciodata de cateva minute in care nu ma gandesc decat ca n-o sa stiu(desi stiu)

| BlueBroom a răspuns:

Te gandesti ca si cei mai prosti copii din clasa trebuie sa treaca.La mine merge big grin

| Psihiatra a răspuns:

E normal sa ai emotii din moment ce esti constient ca sut importante

| EX a răspuns:

I-au un paharel de palinca acasa, si-s gata. :d

| Thunderstruck a răspuns:

Rad cu colegiibig grin