| razvy9912 a întrebat:

Cum faci o fata care are iubit sa te placa?

Răspuns Câştigător
| Dav7id a răspuns:

E mai bine sa lasi lucrurile asa.Adica tu cum esti si ei cum sunt. Daca ii spui ce simti se poate ca ea sa se simta prost si sa nu mai vorbeasca dupa cu tine niciodata ca stie ce simti si vei ajunge sa te certi si cu prietenul ei si va ajunge sa te urasca intr-un final. Daca tu poti fi destul de rabdator sa astepti o ocazie, dar daca nu cauta pe altcineva chiar daca suna urat, stiu cum e sa iti placa de o fata cu prieten.Vezi tu ce faci.

10 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Nimic.sustine`o in privinta relatiei actuale.si ai rabdare sa se termine.dar nu interveni

| Libelle a răspuns:

Poate daca ai putea,daca relatia lor ar "scartai"
dar,pune-te oricum in locul lui? de ce sa te bagi in relatia cuiva?

Comporta-te ok cu fata, dar sa nu ti se puna pata pe ea, sa devii obsedat ca s-o desparti de el.

| TSO7 a răspuns:

O lasi in pace ca doar are iubit...

| Maothecat a răspuns:

Depinde de fata. Daca este o fata care chiar il place pe iubitul ei atunci nu prea ai sanse.

| dyav0litza a răspuns:

Nu o desparti de el lasa ca poate se despart ei

| VIPER a răspuns:

Il bati pana il bagi in spital pe prietenul ei si dupa aia ea te place tongue

| Alessya_9687 a răspuns:

Stai pe curu' tau! nu te baga daca are iubit! Tie ti-ar convenii sa se bage unu si sa iti ia iubita
cand o sa ai?

| lucian191 a răspuns:

Nu prea ai sanse dar daca vezi ca fata se distreaza cu tine incearca...

| razvy9912 explică:

Ea mi-a zis ca pot sa ii scpun orice asa ca am sa incerc! ea stie ca o plac un pic

| alexa14 a răspuns:

In primul rand ea are iubit poate ar trebui sa astepti pana se despart big grin sau
incerci sa o cuceresti si daca reusesti sa o cuceresti atuncia se va desparţi de actualul prieten si sa fie cu tine dar cum am spus intat incearca sa ii faci curte :X
sucess!