Pai ii faci mereu complimente, de exemplu:frumoasa, draguta, printesa(spre exemplu eu ma topesc cind un baiat imi zice asa)etc. Incerci sa vorbesti mai des cu ea, sa o bagi in seama. Ai putea sa-i faci vri-un cadou dragut, spre exemplu o floare, o ciocolata etc. Eun gest dragut, si fetelor le plac cadourile, asa ca e un pas mare in a o face-o sa se indragosteasca de tine. La fel cind cineva vorbeste urat cu ea, ii poti tine apararea. Fii bun cu ea, si asta o va face sa moara dupa tine. si sunt inca mii de metode prin care o poti face sa moara dupa tine, eu ti le-am zis pe cele mai importante.
Pai in primul rand orce fata vrea un macho cu cercel in ureche parfumat tot si chesti care sunt acu la moda dar trebuie sa te porti si frumos cu ea.Trebe sa o impresionezi.Acum e iarna.Cand incearca cineva sa-i faca baiesari tu in ajutor sau ce se mai intampla.
Denisa tu chiar crezi ca toate fetele sunt moarte dupa "macho" a.k.a cocalarii dintre blocuri care termina o sticla de parfum in 2 zile ? treziti`va!
Adica?
Cred ca l-ai ajutat foarte mult
Pai poti incerca sa ii atragi atentia cumva, ii duci 1 trandafir, vorbesti cu ea, o saruti si dupaceea faci putin pe nepsatorul.
Incerci sa te porti frumos cu ea, sa-i faci complimente sau sa te oferi sa o ajuti
incearca tu cu mai multi baieti sa o invitati pe ea si prietenele ei si sa iesiti gasca la un suc
mie asa mi-a facut si prietenul meu...iti spun o sa mearga
funda
EDWARD96 întreabă: