| 124638 a întrebat:

Cum faci o fata sa te placa daca ea nu vrea prieten?

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu prea ai ce.
Poate nu vrea prieten pentru ca nu simte nevoia, nu e pregatita sau poate a trecut deja printr-o despartire si nu o ajuta cu nimic o reandragosteala.
Poti in schimb sa ii fi amic.

| Adry05 a răspuns:

Asta cu "nu vreau prieten" e mare vrajeala ca sa te refuze frumos. Orice fata vrea prieten cand ii place un baiat, pe tine pur si simplu nu te place.

| Sadgrl a răspuns:

Nu Poti, e imposibil sau daca fata e pana in 14 ani e tipu ala de fata care nu crede in relatii la varsta asta saaaau nu a avut niciodata un iubit si ii este frica sa te aiba pe tine prima data

| IuliaCazacu345 a răspuns:

Comportăte frumos fii politicos, fetelor le plac baietii buni si daca vei fi politicos ea isi va da seama ca esti grijuliu incearca sa fii romantic.Cinstita sa fiu eu am crush nici nu as brea sa ma bag intr-o relatie pentru ca ma consider mica dar pur si simplu cand esti indragostit de cineva si mai ales mergeți la aceeași școală e imposibil să-l uiți.

| IuliaCazacu345 a răspuns:

Comportăte frumos fii politicos, fetelor le plac baietii buni si daca vei fi politicos ea isi va da seama ca esti grijuliu incearca sa fii romantic.Cinstita sa fiu eu am crush nici nu as vrea sa ma bag intr-o relatie pentru ca ma consider mica dar pur si simplu cand esti indragostit de cineva si mai ales mergeți la aceeași școală e imposibil să-l uiți.