Sa te porti frumos cu toti oameni si sa nu barfesti ( bine sa nu fi tocilara si urata) dar sunt sigoora ca tu nu esti
Zambeste, vorbeste frumos, poarta te cat mai natural, imbraca te cat mai frumos si fara fite
Pai fetele de la mine din clasa[cele populare.
sunt luate de c**ve si proaste.
Eu una asa le consider.
Umba cu toti baietii dupa ele, nu `si vad de invatat, deci eu nu te sfatuiesc sa fii o; fata populara;
Populara inseamna mai multe lucruri,. in principiu populara=increzuta, superioara tuturor, cel putin asa cred cele din clasa mea.
Urcă-te pe o masă (într-o terasă) şi dezbracă-te. Sigur vei fi populară
Glumesc
Fi tu! Nu încerca să fi cineva, arată-te prietenilor şi celor din jur aşa cum eşti tu. Dacă te acceptă e bine, dacă nu, ghinion
Fii tu insasti si nu incerca sa copiezi pe nimeni. Alege-ti propriul stil, fii iesita din comun decat celelalte fete din anturajul tau
Poi depinde cum te comporti. Populare sunt fetele acelea mai increzute.Mai devii populara daca te plimbi peste tot si vorbesti cu toata lumea.
Incerci de 3 ori sa te sinucizi (fara reusita), te dai cu capu de pereti, sari la profesori, ii scuipi, te fu*i cu toti, dar cu multi ca sa ai reputatia de curva si apoi crede-ma vei fi foarte populara
Pai cele populare sunt cu aspect umbla toata lumea dupa ele se dau la toti popula e din principu cum a spus lady gaga si mai si is mandre si vb toata ziua la scoala si cea spus lady gaga. deci nu o sa ai ceva de castigat daca esti populara la scoala o sa scazi jos, la invatat deci pa
Te arunci de pe un bloc de 10 etaje si toata lumea o sa vorbeasca despre tine
Panda33 întreabă: