Deși pot înțelege ca ți-e greu,că viața e nedreaptă, că lumea e rea sau altele, gândește-te că o perioada proasta nu îți definește viața.
Nimic în viața asta nu e permanent, nici măcar momentele rele prin care treci, nici măcar contextul actual în care ești.
Nu ești singur/ă!
Tigari, alcool, stres cat cuprinde, mancare fast-food, nopti pierdute, operatii prin spitale publice etc.
Deja are cel mai bun raspuns!
Te rog, nu îi da idei.
Bai mna, eu am raspuns la o intrebare strict neutru, daca omul vrea sa fumeze si sa bea, e alegerea fiecaruia. Consider-o selectie naturala.
De ce ți-ai dori așa ceva? Știu că sunt momente grele în viața fiecărei persoane, dar dacă nu trecem și prin ele, nu vom experimenta, viața nu e făcută doar cu lapte și miere. Vei vedea că la un moment după rău, va apărea și bine.
Există oamenii care care mor în fiecare zi, din responsabilitățile reale și Adevărate pe care le au!
Iar tu vrei să fi doar un laș! Fiindcă asta fac doar oamenii lași! orice numai să nu-și asume responsabilitățile vieți si faptele lor, orice numai să fenteze! viața prin primsa modalităților de a ajunge la succesul rapid prin mai multe mijloace/feluri de lașitate!
raooool636 întreabă: