anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum faci sa te placa o fata care asculta rock, ii plac skaterii, chiar daca tu asculti RnB si nu te dau cu placa? va rog ajutooooor

Răspuns Câştigător
| iasmina0archie0fan a răspuns:

Sfatul meu e ca nu te prefaci deoarece ea trebuie sa te iubeasca pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce pretinzi ca esti. Oricum ca orice rocker, ea prefera sa ii respecti genul, dar asta nu inseamna sa devi rocker doar pentru a o impresiona. Incearca doar sa ii fi prieten, sa ii fi aproape si sa te interesezi de ceea ce ii place. Poti de exemplu sa afli ce trupe ii plac si sa o surprinzi cu un CD cu melodile ei preferate. Acesta e un gest prin care ii arati ca iti pasa de ea si de ceea ce ii place. Nu uita, cum spuneam sa fi tu insati.

5 răspunsuri:
| DragosEsteCuTheAngel a răspuns:

Dai*

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna!
Eu ti-as recomanda sa fi tu insusi. Dca o minti ca iti place rock.
Sa zicem ca ea afla ca te prefaci tu ce crezi ca o sa-ti faca?
Eu zic ca o sa-ti dea papuci chiar foarte usor. pa, pa

| rocky98 a răspuns:

Pai eu sunt rocarita si cred ca miar place sa fii tu insati daca vrei sa te placa trebuie sa nu o minti si nu exagera cu muzica si din astea nu sunt prea importante si daca tot nu reusesti incearca sa nu evidentiezi prea mult partea asta a ta spune-i ceva de genu nu ai nimic cu muzica rock doar ca nu a fost sa fie eventual inventeaza ca iti plac anumite mel care leai auzit... sper sa te ajute sfatul meu

| entzückendesKätzchen a răspuns:

Pai in primul rand fi u insuti si eu askult rock, imi place skate-ul dar in grupul meu de prieteni sunt sh rapperi, shs chiar manellisti.consider ca doar carecterul unei persoane este mai important decat orice imagine

| golanu94 a răspuns:

Ma prietene, e cam greu ce spui tu. Invata sa iti placa rockul, asta e singura solutie. Asculta rapcore, asta o sa te ajute, incearca hollywood undead, toby mac, limp bizkit, cipres hill, daca zici ca esti rapper.

Întrebări similare